Cine i-a surprins pe Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, în timp ce făceau amor: "A intrat peste noi"

 Oana Pantazi
.

Deschis cum îl știm, Mădălin Ionescu nu se sfiește să le răspundă fanilor chiar și la întrebările delicate, așadar a mărturisit că el și Cristina Șișcanu au fost cândva surprinși în timpul unui moment intim… Paradoxal, nu fiica lor a fost cea care a intrat peste ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Într-o sesiune Q&A, Mădălin Ionescu a mărturisit, fără rezerve, că el și Cristina Șișcanu au fost surprinși în timpul unui moment intim. Mai mult, omul de televiziune le-a dezvăluit fanilor și că el și soția sa au avut o viață amoroasă extrem de activă, la începuturile relației lor.

16-526×400-1-116-526×400-1-1

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, surprinși în timp ce făceau amor

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt căsătoriți de 11 ani și au o fiică superbă, pe micuța Petra, iar cuplul lor a fost întotdeauna unul admirat și chiar invidiat. Omul de televiziune a vorbit întotdeauna cu sinceritate despre relația lor și nu s-a ferit să dezvăluie nici momentele mai dificile sau mai delicate. Recent, Mădălin le-a satisfăcut fanilor toate curiozitățile cu privire la viața sa de cuplu.

„Nu vreau să ofensez pe nimeni. Am mai spus-o! În primii ani, cel puțin eu și Cristina, ne-am iubit în fiecare zi, cu rare excepții – evident, nu o singură dată pe zi. Au fost multe nopți albe', a dezvăluit Mădălin Ionescu pe Instagram.

Citește și: Cristina Șișcanu, mesaj emoționant pentru fiul lui Mădălin Ionescu, de ziua lui de naștere: „Lacrimile îmi curg șiroaie'

Citește și: Cum se înțeleg Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, la 10 ani de la nuntă:„Am avut divergențe’

Citește și: Rușii le-au ras în cap cu forța pe femeile din armata ucraineană luate prizoniere. „În semn de umilință, aroganță și dispreț”

Citește și: Zelenski va susține un discurs în Parlamentul României! Florin Cîțu:„Are întregul meu sprijin!

În continuare, fanii au vrut să afle dacă Mădălin și Cristina au fost vreodată întrerupți într-un moment intim, dar și cum au reacționat în situația respectivă.

„Da. Tatăl meu a intrat peste noi. După ce a închis ușa…', a spus Mădălin fără să stea pe gânduri.

De ce nu mai dorm împreună de 4 ani

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu nu mai dorm împreună de patru ani, iar asta nu are legătură cu zvonul legat de divorț apărut în urmă cu ceva vreme. Cei doi au infirmat tot timpul că ar fi probleme între ei și susțin că sunt un cuplu foarte închegat, din care nu a dispărut iubirea.

De când au devenit părinți, viața de cuplu a Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu s-a schimbat radical. Petre, care acum are patru ani, nu poate să doarmă fără mama ei și, atunci, cei doi sunt nevoiți să accepte dorința prințesei casei. Drept dovadă, la un moment dat, Cristina a postat și un filmuleț cu fiica ei în care îi cerea permisiunea să doarmă cu Mădălin.

„Petra, mă culc cu tati?’, a întrebat-o Cristina Șișcanu pe fetița ei.

„FIGA (înseamnă „ciuciu’ în rusă), nu îți dau voie!’, a răspuns Petra.

„Pentru cei care urmează să devină părinți… să știți ce vă așteaptă! Aici Petra avea doi ani și vorbea moldovenește. Îi ceream voie să dorm cu tati, reacția ei este fabuloasă’, a scris Cristina Șișcanu.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton