Macaulay Culkin a devenit tată a doua oară. Logodnica lui a născut în secret

 Raiciu Adriana
.

Macaulay Culkin a devenit tată a doua oară. Partenera actorului, Brenda Song, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos anul trecut, pe care a decis să-l numească Carson. Informația a apărut la câteva luni de la nașterea celui de-al doilea copil al cuplului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Veste bună pentru fanii actorului din „Singur acasă' – Macaulay Culkin și Brenda Song au devenit părinți pentru a doua oară. Partenera actorului, în vârstă de 32 de ani, a adus pe lume un băiețel, pe care a decis să-l numească Carson, în preajma Crăciunului, însă informația a apărut în presă abia acum, informează US weekly.

36901585_1042434982582172_131593683370770432_n36901585_1042434982582172_131593683370770432_n

Tot anul trecut, Macaulay Culkin și Brenda Song s-au logodit, iar vestea că cei doi actori și-au dus relația la un alt nivel a fost confirmată de People. „Macaulay și Brenda se simt pur și simplu perfect ca familie după ce Dakota a venit pe lume. Logodna era pasul natural în relația lor. Sunt încântați pentru viitorul lor împreună’, a dezvăluit o sursă pentru People.

Citește și: Macaulay Culkin și Brenda Song s-au logodit. Sunt împreună de 4 ani și au un băiețel

Citește și: Câți bani a primit Macaulay Culkin pentru „Singur acasă”, cel mai iubit film de Crăciun

Citește și: Cum a fost Irina Fodor la un pas să fie răpită la America Express: „Aceasta este strategia când vor să documenteze o posibilă victimă. Niște indivizi ne…'. Detalii despre echipa câștigătoare / EXCLUSIV

Citește și: Cosmin Seleși, despre Pepe, după ce l-a înlocuit la Te cunosc de undeva: „Nu știe să citească prompterul și…'. Ce a spus și despre Andreea Bălan

Macaulay Culkin a devenit tată a doua oară

După ce în 2021 au devenit părinții unei fetițe, Dakota, în 2022, Macaulay Culkin și partenera lui, Brenda Song au devenit părinți pentru a doua oară. În preajma Crăciunului, actrița a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe care au decis să-l numească Carson.

„Logodnicul meu și cu mine suntem foarte implicați. Nu avem o bonă, dar mama mea a fost aici cu noi.', a declarat fosta vedetă Disney Channel pentru The Cut în februarie 2022.

Cum s-au cunoscut Kevin din Singur acasă și Brenda Song

S-au cunoscut pe platourile de filmare, iar relația lor a evoluat destul de repede, dat fiind că s-au mutat împreună la puțin timp după ce s-au cunoscut.

„Oamenii nu își dau seama cât de incredibil de amabil și loial, dulce și inteligent este. Într-adevăr, ceea ce îl face pe Mack atât de special este că este atât de lipsit de scuze Mack. Știe cine este și este 100% în regulă cu asta. 

Și asta pentru mine este o calitate incredibil de sexy. A muncit din greu pentru a fi persoana care este.’, spunea Brenda la aun moment dat despre partenerul ei.

sursă foto- arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton