Lux, confort și cai putere!

 Stamen Diana
.

Mașina spune multe despre cel care o conduce, iar alegerea autoturismului este una dintre cele mai mari provocări pentru o persoană publică. Astfel că vedetele de calibru de la noi au ales… Mercedes-Benz. „The best or nothing este credo Mercedes-Benz și promite clienților săi calitate maximă în ceea ce privește inovația, performanța, designul, siguranța și confortul. Andreea Esca, Andi Moisescu, Andreea Bădală și Camelia Potec conduc cele mai noi modele ale brandului, pe care vi le prezentăm într-un shooting exclusiv VIVA!

Patru ambasadori cu personalități puternice, patru stiluri diferite și patru mașini… cu clasă! Designer-ul Andreea Bădală conduce Mercedes-Benz Clasa A, campioana la înot Camelia Potec a optat pentru Mercedes-Benz Clasa E Cabriolet, Andreea Esca a ales Mercedes-Benz Clasa E, iar Andi Moisescu se simte extrem de bine la volanul unui Mercedes-Benz Clasa E All-Terrain. Totul este despre stil, clasă, rafinament.

CAMELIA POTEC – MERCEDES-BENZ CLASA E CABRIOLET

Campioană olimpică la natație, Camelia Potec și-a dorit un autoturism pe măsura personalității și performanțelor ei profesionale, greu de egalat, de altfel. Prin urmare, a ales un model decapotabil, care i se potrivește perfect și care-i oferă tot confortul de care are nevoie, atât prin prisma dotărilor specifice, cât și ca design.

FOTO: Marius Bărăgan

ANDREEA BĂDALĂ – MERCEDES-BENZ CLASA A

Unul dintre cei mai talentați creatori de modă din România, Andreea Bădală a optat pentru noul Mercedes-Benz Clasa A. Acest model abundă în tehnologii inovatoare și servicii de conectivitate, rescriind totodată standardul de design și inovație la nivelul gamei de compacte premium.

FOTO: George Pruteanu

ANDREEA ESCA – MERCEDES-BENZ CLASA E

Andreea Esca a ales expresia eleganței, rafinamentului și tehnologiei de ultimă generație, la bordul Mercedes-Benz Clasa E – cea mai inteligentă limuzină din clasa business. Mașina perfectă pentru o femeie puternică, activă și independentă!

FOTO: Cristian Gugu

 

ANDI MOISESCU – MERCEDES-BENZ CLASA E ALL-TERRAIN

Pentru Andi Moisescu, Clasa E All-Terrain este alegerea perfectă atât pentru condusul în oraș, cât și pentru escapadele outdoor din vacanțe și weekend-uri.

FOTO: Marius Bărăgan

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton