Luis Fonsi și Daddy Yankee au dat lovitura! Iată ce hit vei asculta pe repeat vara aceasta!

 Oana Pantazi
.

Artiștii portoricani Luis Fonsi și Daddy Yankee au dat lovitura anul acesta, hitul lor, Despacito', devenind cea mai difuzată piesă din toate timpurile.

 

 

Daddy Yankee și Luis Fonsi

 

Recent, Universal Music Latin Enterteinment a anunțat că piesa Despacito' a artiștilor portoricani Luis Fonsi și Daddy Yankee, featuring Justin Bieber, în varianta remixată, a depășit recordul anterior, care-i aparținea tot starului pop Justin Bieber – hitul „Sorry' din 2015, care a atins 4,38 miliarde de difuzări. Piesa celor doi artiști a fost difuzată pentru prima oară în ianuarie și a fost în topul Billboard 100 timp de săptămâni întregi.

 

Pentru orice artist român, din păcate, e greu de imaginat ce înseamnă 4,6 miliarde de difuzări ale unui hit, însă nu și pentru Luis Fonsi și Daddy Yankee, care au ajuns la acest record în doar o jumătate de an, devenind cunoscuți pe tot mapamondul. La fel de greu de imaginat este și numărul de vizualizări de pe YouTube a piesei lor, care a depășit 2,6 miliarde de vizualizări în acest moment. Vă invităm, așadar, să urmăriți ambele variante ale acestui hit – cel original și cel mixat, featuring Justin Bieber – și să ne spuneți pe care o preferați. Un lucru este sigur, această melodie dă dependență și o veți asculta și dansa pe repeat în această vară.

 

 

 

Citește și: Cristiano Ronaldo a confirmat! Va deveni tată pentru a patra oară!

Oana Pantazi

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton