Fapt fără precedent în familia regală britanică – Meghan Markle va petrece Crăciunul alături Regina de Elisabeta a II-a!

 Oana Pantazi
.

Iată că știrea care, până acum, era doar la nivel de zvon, a fost confirmată de Palatul Kensington – Meghan Markle va petrece Crăciunul alături de Elisabeta a II-a și este pentru prima oară când familia regală încalcă tradiția!

 

Protocolul regal nu permite ca doi îndrăgostiți să aibă gesturi de apropiere în public înainte de căsătorie, dar Harry e... Harry!

Protocolul regal nu permite ca doi îndrăgostiți să aibă gesturi de apropiere în public înainte de căsătorie, dar Harry e… Harry!

 

După ce și-au anunțat mult așteptata logodnă, luna trecută și au început deja să se pregătească pentru nuntă, ce e preconizată pentru luna aprilie a anului viitor, iată că Meghan Markle și Prințul Harry mai fac un pas important înainte – cei doi îndrăgostiți urmează să fie de Crăciun alături de Regina Elisabeta a II-a și de ceilalți membri ai familiei regale. Prințul și viitoarea lui soție sunt așteptați să participe la slujba tradițională de Crăciun, ce va avea loc pe proprietatea Reginei din Norfolk, urmând să-și petreacă restul zilei acolo, alături de ceilalți membri ai familiei.

 

Dacă pentru cei mai mulți dintre noi asta înseamnă normalitate, când vine vorba despre familia regală britanică acest lucru înseamnă încălcarea tradiției și a protocolului! Da, este pentru prima dată când logodnica unuia dintre membrii familiei regale participă la sărbătorirea Crăciunului alături de viitoarele rude cu sânge albastru înainte de a-și fi pus pirostriile! De exemplu, Prințul William și Kate Middleton, pe când nu erau căsătoriți, au petrecut Crăciunul separat, în pofida faptului că-și anunțaseră logodna în luna noiembrie (2010), la fel ca Meghan și Harry.

 

via GIPHY

Care să fie explicația acestui fapt ieșit din comun? Oare cum de a acceptat familia regală, atât de fidelă tradiției, ca Prințul Harry să se logodească cu o femeie birasială, divorțată, actriță și, pe deasupra, cu trei ani mai mare ca el? Ei bine, se pare că roșcovanul și carismaticul Harry este slăbiciunea bunicii sale, Regina neputând să-i refuze nepotului său preferat nicio rugăminte. Conform unui apropiat al familiei, dacă Harry își dorește un lucru, aproape sigur Regina va accepta: „Dacă Harry cere ceva, Regina va spune DA, atât de mult îl adoră'. Iar dacă la asta adăugăm faptul că patrupezii preferați ai Reginei, niște Corgi super simpatici, s-au atașat de Meghan, putem spune că viitoarea soție a Prințului Harry a găsit deja drumul spre inima Reginei.

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton