Luca Reghecampf a cerut-o în căsătorie pe Asiana Peng. Ce îi reproșează cuscra lui Reghe: "Vă invit cu toată dragostea..."

 Raiciu Adriana
.

Luca Reghecampf a cerut-o în căsătorie pe Asiana Peng. Luca Reghecampf și Asiana Peng trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf a decis să-și ceară iubita în căsătorie, iar anunțul a fost făcut chiar de mama sportivei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Luca Reghecampf a cerut-o în căsătorie pe Asiana Peng. Luca Reghecampf și Asiana Peng trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Chiar dacă au avut parte de o relație la distanță, cei doi și-au demonstrat că au sentimente puternice unul față de celălalt. Astfel, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf a decis să o ceară în căsătorie pe îndrăgita sportivă.

asiana-luca-reghecampfasiana-luca-reghecampf

Recent, în cadrul unui interviu, mama Asianei Peng a mărturisit că Luca i-a dat inelul fiicei sale chiar în casa ei, în urmă ceva timp în urmă. De asemenea, femeia a mai vorbit și despre nunta celor doi.

Citește și: Mama Asianei Peng, iubita lui Luca Reghecampf, o atacă dur și pe Anamaria Prodan:„A uitat probabil că a despărțit o familie!'

Citește și: Fiul lui Laurențiu Reghecampf se iubește cu gimnasta Asiana Peng:”Este foarte fericită”

Citește și: Cine este Ana Pandeli, iubita lui Codin Maticiuc.Are un băiat dintr-o fostă relație

Citește și: Pique le-a prezentat-o copiilor pe noua iubită.Cum a reacționat Shakira

Luca Reghecampf a cerut-o în căsătorie pe Asiana Peng

Luca Reghecampf a cerut-o în căsătorie pe Asiana Peng. Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, este îndrăgostit de Asiana Peng, cea mai exotică gimnastică din lumea sportivă autohtonă, și cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire. 

Tânărul a decis să o ceară în căsătorie pe iubita lui, iar anunțul cel mare a fost făcut chiar de mama sportivei. În cadrul unui interviu, femeia a mărturisit că Luca i-a dat inelul fiicei sale chiar în casa ei, în urmă cu ceva timp.

„Vă invit cu toată dragostea să vă strângeți în ședință cu nurori de valori și să puneți mână de la mână toți din familia extinsă și să-i faceți nunta la D.A. L Reghecampf, copilul, săracul, nu-i multimiliardar, dar și zice că ar face-o, dar nu are cu ce! Nu cumva să vă imaginați că puteți terfeli imaginea fiicei mele cât aveți chef și cum aveți chef!', sună mesajul pe care l-a transmis Silvana Peng mamei antrenorului, conform Click.

Totodată, mama Asianei a mai precizat că nu știe prea multe lucruri despre nuntă, însă a punctat faptul că nu-și dorește ca reputația fetei să fie afectată în vreun fel, făcând referire, cel mai probabil, la situația complicată din familia băiatului.

„Sunați-o pe doamna Pffeifer și pe tatăl copilului, care e în Azerbaidjan, dacă vreți să aflați de nuntă! Eu, cel mult, aș fi soacră mică! Eu nu mă ridic la valorile și starurile de multimiliardari! Dar nici să-mi terfelească imaginea fiicei mele nu-mi convine!
Eu sunt născută în 1973. La 49 de ani, am noțiunea de familie. Sunt măritată cu un cetățean chinez, dar sunt cetățean român, ortodox. Și Asiana mea e născută în Caransebeș, nu la Deva, cum s-a scris. Vă anunț pe cei care o faceți de aceeași speță cu Caciuc să aveți grijă! În afară de faptul că la mine în casă Luca a cerut-o de soție pe Asiana, eu nu știu nimic! Văd doar că mulți miliardari sunt tare ocupați cu fallow the money și bunăstarea lor',
a spus mama Asianei pentru aceeași sursă.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton