Lovitură pentru Claudia Pătrășcanu! Gabi Bădălău cere custodia copiilor: "Au un viitor mai bun alături de familia mea!"

 Laciu Andreea
.

Răsturnare de situație în cazul procesului de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău! Afaceristul îi dă o nouă lovitură cântăreței, în instanță. Afaceristul a anunțat, înainte să intre în sala de judecată, că își dorește să câștige custodia celor doi copii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Astăzi, 4 martie, cei doi s-au prezentat în instanță. În cazul în care procesul nu se prelungește, ar trebui ca Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu să afle oficial cine câștigă custodia copiilor. Fiecare speră ca autoritățile să îi dea câștig de cauză.

Noua întrevedere din procesul de divorț are loc la Judecătoria Sectorului 6. Cei doi soți s-au întâlnit față în față și au pus totul în joc pentru a primi dreptul de a ține copiii. Artista a declarat, încă de la începutul acestui scandal, că își dorește custodia exclusivă, deoarece milionarul nu ar fi un părinte potrivit pentru micuți.

1-35col-claudia-patrascanu-si-gabi-badalau-9-5155-1-1280×7201-35col-claudia-patrascanu-si-gabi-badalau-9-5155-1-1280×720

Gabi Bădălău vrea custodia celor doi copii

Acum, afaceristul a anunțat că el este cel care ar trebui să crească cei doi copii pe care îi are din mariajul cu artista. El și-a motivat acest gest neașteptat prin faptul că are o situație materială suficient de bună pentru ca aceștia să beneficieze de o educație potrivită.

'Copiii au și mama au și tată. De copii ne ocupăm amândoi. De creșterea copiilor, partea financiară, mă ocup în mare parte eu. Eu am spus mereu că sunt convins că cei doi copii au o creștere, o educație și un viitor mai bun alături de familia mea. Sper să se termine cât mai repede toată acestă nebunie', a spus Gabi Bădălău la Antena Stars, înainte de a intra în sala de judecată.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat.O nouă lovitură pentru Claudia Pătrășcanu

Citește și: Gabi Bădălău, scuipat de Claudia Pătrășcanu. De ce nu a putut să-și vadă copiii:'A ieșit un mare scandal'

Citește și: Instanța a decis totul despre testul antidrog al lui Gabi Bădălău.Claudia Pătrășcanu a pierdut o luptă

Claudia Pătrășcanu: „Niciodată nu am refuzat să-i dau copiii”

Claudia a ținut să lămurească public episodul în care ar fi refuzat să-i dea copiii lui Gabi Bădălău, atunci când a plecat singur la București.

„Nu este adevărat, niciodată nu s-a întâmplat acest lucru, iar răspunsurile le au cei de la poliție, din județul Constanța și cei de la Protecția Copilului. Niciodată nu am refuzat să-i dau copiii, nu aș face acest lucru, dar în același timp țin cont de doleanțele copiilor mei și cunoaște foarte bine domnul Gabi această situație.

El încearcă niște strategii, dar eu le consider greșite. Nici el nu știe ce vrea. I-a fost mai ușor să fugă din fața porții și să se ducă la emisiune, putea sa apeleze la o instituție abilitată’, a declarat artista, tot pentru Antena Stars.

Ce a declarat Claudia Pătrășcanu, înainte de proces

Artista nu a fost singură în instanță. Ea a venit însoțită de Andreea Bănică, buna ei prietenă și cea care i-a susținut cauza.

„Am obosit dar ce să fac? Mergem înainte. Normal că am obosit. Se întâmplă să se mai amâne, să se mai prelungească cu orele. Nu știu, este foarte ocupat, este prins și trebuie să îl înțelegem, eu am răbdare. Eu prima oară am fost audiată și am răspuns întrebărilor și de atunci nu mai vorbesc.

Nu cer nimic, de aceea avem avocați. Tot prin acte se va realiza. Noi nu ținem legătura, nu înțeleg de ce am mai vrea din moment ce sunt jignită. Din partea mea dintotdeauna s-a dorit o relație amiabilă, nu știu el ce dorește.’, a conchis Claudia Pătrășcanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton