Lori Lo, fosta concurentă de la Vocea României, va deveni mamă! Ce sex are bebelușul

 Oana Pantazi
.

Lori Ciobotaru, sau Lori Lo, cum este cunoscută în lumea artistică, va deveni mamă curând, urmând să aducă pe lume primul său copil. Iată ce sex are bebelușul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lori, care a devenit cunoscută în urmaparticipării la Vocea României, unde a performat în echipa lui Smiley, s-a căsătorit în luna septembrie, iar acum și-a surprins fanii cu o veste minunată – ea și soțul ei așteaptă venirea pe lume a primului lor copil. Artista a publicat pe contul ei de Facebook o fotografie în care își arată burtica de gravidă și, după cum arată, fericitul eveniment se va produce cât de curând…

Mai mult, în postare, artista a dezvăluit și sexul bebelușului – Lori Lo va deveni mamă de băiat. Vestea i-a încântat pe fanii artistei, care au fost surprinși să o vadă însărcinată în ultimul trimestru de sarcină.

Lori Lo a făcut parte din echipa Smiley la Vocea României

Lori Lo a câștigat mai multe premii la diverse festivaluri de muzică ușoară, însă notorietatea i-a adus-o participarea la Vocea României, în 2013, unde a făcut parte din echipa lui Smiley. Pentru artistă, care între 2010 și 2014 a făcut parte din trupa „Life on Mars' concursul de de la PRO TV a reprezentat o adevărată trambulină.

Lori Lo, după participarea la Vocea României, a semnat cu echipa de producție a Innei, lansându-se solo cu piesele „Sărutul' și „Aprinde-mă', compuse de Carlas Dreams. De-a lungul timpului, artista a avut și alte colaborări muzicale de succes, alături de Antonia, Inna, Alexandra Stan și Lariss.

Lori-LoLori-Lo

S-a speculat că s-ar fi iubit cu Smiley

În perioada în care a participat la Vocea României în echipa lui Smiley, Lori Lo nu a fost scutită de comentarii care nu aveau legătură cu prestația ei în concurs, fanii speculând că între ea și Smiley, singur la vremea respectivă, s-ar afla o relație mai mult decât profesională. Artistul le-a stopat însă avântul…

„Oi visa eu la cai verzi pe pereţi, dar voi mă cam întreceţi… Legătura mea cu toţi concurenţii este strict profesională. Dacă în viaţa mea ar exista o relaţie nu aş avea niciun motiv să nu o recunosc. Pentru moment însă nu e cazul!', a pus Smiley punctul pe i la vremea respectivă.

Citește și: INNA povestește tot despre relația cu Deliric: „Nu am mers pe rațiune”. Cum a reușit artistul să o cucerească / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital, după ce a fost confirmată cu COVID-19: „S-a simţit foarte rău”

Citește și: Detalii șocante despre relația dintre Nadia Comăneci şi Nicu Ceauşescu, în presa italiană: „Nu era dragoste în pat, ci autentice violuri și tortură!

Citește și: O mai ții minte pe Kelly din „Familia Bundy”? Cum arată Christina Applegate la 49 de ani și cât de mult s-a schimbat

Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton