Loredana, jurnal inedit de călătorie din India și Tibet

 Oana Pantazi
.

Nu este prima oară când Loredana călătorește în India, retrăgându-se din agitația cotidiană pentru a se regăsi. De data aceasta însă, artista a decis să le împărtășească fanilor săi experiențele trăite în vacanță prin intermediul unui jurnal inedit, publicat pe facebook.

 

Loredana pozează zilnic locurile prin care trece și oamenii pe care îi cunoaște și, deși s-ar crede că nu mai e posibil, continuă să-și surprindă fanii de fiecare dată. Energică și exuberantă, artista încearcă mereu experiențe noi – de la purtarea straielor tradiționale și până la plimbările cu elefanții.

 

În această călătorie, vedeta a vizitat Jaipurul și câteva mânăstiri din India, iar apoi a ajuns în Tibet, până în Dharamshala, orașul în care locuiește Dalai Lama. Loredana s-a acomodat foarte repede atât cu tradițiile și cultura, cât și cu portul tradițional, simțindu-se în largul ei printre călugării budiști, dar și printre oamenii locului.

 

Fiind de doi ani ambasador onorific al tradiției yoga în România și un promotor al Festivalului Dakini, festivalul la care se reunesc practicanții de yoga din Europa, Loredana promovează  nu doar viața sănătoasă din punct de vedere alimentar, ci și spiritual, așadar India și Tibetul au fost alegerea firească pentru vedetă. „Cred că e foarte corect să cauți o cale spirituală atunci când sufletul îți spune asta. Este un moment în care fiecare are nevoie de răspunsuri, de revelații și, chiar dacă ele au venit de-a lungul timpului în viața mea, mi-am dorit ceva mai profund, sufletul mi-a cerut-o și am urmat calea sufletului meu, declara Loredana într-un interviu pentru Viva!'.

 

Pentru că se gândește însă și la fanii ei din țară, Loredana a lansat zilele trecute un cântec amuzant despre o iubire… la semafor. Fugit din Rai' este o piesă pe care artista a prezentat-o în premieră în super show-ul Sentimente, la Sala Palatului, anul trecut, și pe care acum o prezintă publicului în varianta lyric video cu o animație foarte simpatică pe care o puțeti urmări aici.

Oana Pantazi

Loredana, în TibetLoredana, în Tibet

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton