Loredana Groza și Mickey Rourke joacă împreună într-un film: „M-am îndrăgostit când l-am văzut...”. Imagini cu cei doi

 Radulescu Ruxandra
.

Loredana Groza și Mickey Rourke joacă împreună într-un film. Loredana Groza și-a îndeplinit visul de a-l întâlni pe unul dintre idolii, ei, Mickey Rourke, pe platourile ale peliculei „21 de rubini”. Vedeta a postat câteva imagini alături de Mickey Rourke și Anthony Delon, două dintre vedetele de peste ocean, care joacă în producția „21 de rubini', regizată de preotul Ciprian Mega.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Loredana Groza și Mickey Rourke joacă împreună într-un film. Loredana Groza este una dintre veteranele showbiz-ului românesc, iar recent, și-a îndeplinit visul de a-l întâlni pe unul dintre idolii ei, Mickey Rourke. Loredana și starul hollywood-ian joacă în filmul „21 de rubini”, regizat de preotul Ciprian Mega. Producția are parte și de participarea actorului Anthony Delon, fiul actorului Alain Delon. Loredana Groza a fost deosebit de încântată să se afle pe platourile de filmare ale peliculei. Artista a postat câteva imagini cu Mickey Rourke, manifestându-și aprecierea față de acesta.

332124404_891697255500115_2645461440738657667_n-1332124404_891697255500115_2645461440738657667_n-1

Loredana Groza și Mickey Rourke joacă împreună într-un film

Loredana Groza și-a surprins fanii cu câteva imagini postate pe social-media, în care se află alături de nimeni altul decât actorul de la Hollywood, Mickey Rourke. Cântăreața a menționat că l-a îndrăgit pe legendarul Rourke, de când l-a văzut în filmul „9 săptămâni și jumătate”.

Citește și: Cum se înțelege Loredana Groza cu fiica ei, Elena:'Nu sunt o mamă care a trăit în comunism. Ea e mai…'

Citește și: Cum se menține Loredana Groza în formă, la 52 de ani:'Nu există operații care să te facă să ai…'

Citește și:„El era căsătorit cu acte'. Cum a început, de fapt, relația dintre Mădălina Ionescu și Cristina Șișcanu

Citește și:Însărcinată în luna a cincea, Theo Rose a avut probleme de sănătate, pe scenă: „M-au stresat într-un hal…ceva mai rău de atât'

M-am îndrăgostit de Mickey Rourke când l-am văzut pentru prima dată în 9 săptămâni și jumătate. Nu am încetat niciodată să visez că într-o zi îl voi întâlni. Deci, iată-ne aici… împreună pe platoul de filmare „21 de rubine', un film scris & regizat de Ciprian Mega. Mulțumesc Ciprian pentru că mi-ai dat această oportunitate de a juca alături de legendarul Mickey Rourke! Așa că nu înceta niciodată să visezi', a scris Loredana Groza, pe Instagram.

Loredana Groza s-a sărutat cu Cătălin Botezatu

Loredana Groza pare că reușește să-și sfideze și și-a obișnuit fanii cu apariții provocatoare pe social-media, dar și pe scenă. Unul dintre cele mai mediatizate momente a fost când cântăreața și designerul Cătălin Botezatu s-au sărutat la ziua de naștere a acestuia, anul trecut. Bote a împlinit 56 de ani și a invitat-o pe Lori, într-un local de lux, pentru a cânta și a face atmoferă.

„Ne cunoaștem de peste 25 de ani, de când eram amândoi extrem de puști și de copii, am admirat-o și am iubit-o dintotdeauna. Pentru mine este o cântăreață, o divă, își merită acest statut, cel puțin din punctul meu de vedere. E o femeie care se reinventează și așa cum îmi place să cred și să spun, chiar dacă îmi iau hate, este un fel de Madonna a României. Ea este cea care mereu s-a reinventat, e tot timpul acea femeie care nu s-a gândit ce o să zică lumea, de hate-ul pe care și l-ar lua, este o artistă.

Numai un artist are acest curaj, care bineînțeles vine complimentat la pachet cu talentul. Dacă nu ar avea talent, nu ar putea să facă lucrul ăsta. Este sigură pe ea. Când este sigură pe vocea pe care o are, atunci își poate permite orice extravaganță. E foarte greu în cazul altor vedete să nu ai talent, să nu ai voce, dar să nu îți permiți extravaganțe. Unele, dacă le tai firul și cântă acapella, te sperii', a declarat Cătălin Botezatu pentru WOWbiz.ro.

FOTO: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton