Loredana Groza și Elena, mama versus fiica în costume de baie. Fanii s-au arătat încântați

 Pirvu Cristina
.

Loredana Groza și Elena au o relație foarte apropiate. Sunt mamă și fiică, dar și prietene foarte bune. Și-au surprins acum fanii când au pozat în costume de baie! Avem imaginile!

Loredana Groza a postat pe contul de socializare, mai multe imagini în care apare extrem de sexy în costum de baie. Cu un trup bine lucrat în sala de sport, artista a demonstrat încă odată că poți să ai un corp perfect, la aproape 50 de ani.

Nici fiica ei nu s-a lăsat mai prejos. Elena a pozat și ea la mare, în costum de baie și a atras toate privirile. Fanii lor le-au făcut o mulțime de complimente: „SUPERBĂ, MINUNATĂ, ADORABILĂ, LOREDANA GROZA 💎 (…) Diafana, fascinanta.. Ea este Loredana! (…) Crăiasa mea! Te iubesc si pe tine si marea!”

Loredana Groza in costum de baie 1Loredana Groza in costum de baie 1

Loredana Groza, despre frumuseţe în VIVA! de aprilie: „Răutățile te îmbătrânesc! Nu poți să ai grijă doar de ridurile de pe față și să ai riduri în suflet!'

Loredana Groza a fost judecată, în ultima vreme, pentru felul în care arată în fotografiile postate pe reţelele de socializare, acuzată fiind că a exagerat atât cu operaţiile estetice, cât şi cu editarea pozelor. Cântăreaţa, care susţine că „secretul fumuseţii nu stă în operaţii’, a declarat într-un interviu amplu în revista VIVA! de aprilie că pentru a fi un om frumos trebuie să ai grijă şi de ridurile sufletului, nu doar de cele ale pielii.

Foto: Facebook, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton