Loredana Groza le-a arătat tuturor cum arată abdomenul ei, la aproape 50 de ani. Nu le-a venit să creadă când au văzut-o

 Lixandru Livia
.

Loredana Groza se apropie cu pași repezi de vârsta de 50 de ani, însă arată mai bine ca niciodată. Dovada stă în cea mai recentă apariție a artistei. Vedeta s-a fotografiat în sala de sport și le-a arătat tuturor cum arată abdomenul ei.

82680454_10157483354689845_2645510794170597376_n82680454_10157483354689845_2645510794170597376_n

Reacțiile nu au întârziat să apară, fanii fiind impresionați de talia de viespe a interpretei, pe care nu ezită să o afișeze în cele mai sexy ținute.

Mulți s-au întrebat în ultima vreme ce dietă ține Loredana Groza, pentru că artista arată incredibil la aproape 50 de ani. Chiar dacă are o moștenire genetică bună, Loredana depune totuși niște eforturi substanțiale pentru a fi în formă – face mult sport și are un regim de viață extrem de echilibrat.

„Dimineața beau, pe stomacul gol, o cană cu apă fierbinte. De dimineață am mâncat un iaurt și am pus niște semințe de in. Vă recomand și vouă, e foarte sățios', spunea artista, cu ceva vreme în urmă, într-un interviu la Magic FM.

Loredana Groza a exclus dulciurile din dietă!

Dieta Loredanei Groza poate părea restrictivă pentru multă lume, însă artista nu se privează de nutrienții necesari unei alimentații sănătoase și nici nu face foamea.

La micul dejun, Loredana consumă fructe proaspete sau uscate și iaurt, prânzul este compus în principal din proteine animale – carne slabă și pește –, însoțite de salată. La desert, artista preferă fructele, care, în afara faptului că sunt o bună sursă de vitamine, hidratează organismul. Cât despre cină, aceasta este formată, de obicei, din salate.

Sportul este vital pentru un trup tonifiat

Extrem de important este și sportul, iar Loredana Groza este dovada vie că poți să fii fit la orice vârstă, deoarece are deja pătrățele pe abdomen! Artista petrece la sală în jur de o oră și jumătate zilnic și adoră să facă fitness, squash și jogging, dar și ședințe de masaj, toate acestea contribuind la aspectul tonifiat al musculaturii sale și conferindu-i, în egală măsură, energie și bună dispoziție.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton