Loredana Chivu a ajuns de urgență la spital și a fost operată la rinichi: "Aveți grijă de sănătatea voastră"

 Dumitrache Laura
.

Loredana Chivu a ajuns de urgență la spital, iar medicii au operat-o imediat. Blondina era activă întotdeauna pe rețelele de socializare, dar în ultimele zile nu a mai postat nimic, iar fanii s-au îngrijorat. Ulterior, vedeta a anunțat pe Instagram că s-a operat la rinichi și i-a sfătuit pe internauți să aibă grijă de sănătatea lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Loredana Chivu se confruntă cu probleme de sănătate. Fosta asistentă tv a ajuns de urgență la spital după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate. Vedeta a transmis un mesaj de pe patul de spital pentru fanii care s-au îngrijorat pentru ea.

334837447_159694420261043_6211190993569868026_n334837447_159694420261043_6211190993569868026_n

Loredana Chivu și-a îngrijorat fanii după ce a lipsit de pe rețelele de socializare. Blondina a primit multe mesaje din partea internauților, iar în urmă cu putin timp a anunțat pe Instagram că se află la spital. Mai mult, fosta asistenta tv a suferit o intervenție chirurgicală.

Citește și: Cum arăta Loredana Chivu înainte de operațiile estetice. Fosta asistentă TV este de nerecunoscut

Citește și:Cum arată apartamentul în care locuiește Loredana Chivu. Are un penthouse luxos pe Șoseaua Nordului și conduce un bolid de 350.000 de euro

Citește și:Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Jeni Nicolau, în ultima perioadă: „M-am speriat, a început atipic”

Citește și:Cine este și cu ce se ocupă Gina Matache. S-a împăcat cu tatăl fiicelor sale după 18 ani de la divorț

Loredana Chivu a ajuns de urgență la spital și a fost operată la rinichi

Loredana Chivu a ajuns de urgență la spital. Vedeta a lipsit din mediul online, iar fanii au fost îngrijorați pentru ea. În urmă cu câteva ore, Loredana Chivu a postat pe Instagram o poză de pe patul de spital. Blondina a apărut cu branula în mână și le-a transmis fanilor săi că a suferit o operație la rinichi. Din fericire, Loredana Chivu se recuperează și se simte bine.

'Primesc multe mesaje în care mă întrebați de ce nu mai sunt așa activă pe rețelele de socializare…tocmai am avut o operație la rinichi, sunt bine…revin curând cu forțe proaspete. Aveți grijă de sănătatea voastră!', a scris Loredana Chivu pe Instagram.

Loredana Chivu are probleme de sănătate

Anul trecut, Loredana Chivu a surprins pe toată lumea după ce s-a afișat cu câteva kilograme în plus. Vedeta a dezvăluit că are intoleranță la insulină, motiv pentru care a pus cinci kilograme în plus. Fosta asistentă de la Antena a mai spus că trebuie să țină regim foarte strict.

„Am pus cam cinci kilograme pe mine. Le-am pus din cauza faptului că am toleranță la insulină. Această afecțiune înseamnă că poți depune grăsime în jurul abdomenului. Trebuie să urmezi un tratament, să ai un regim drastic, chiar și așa, am reușit să mă mențin la o greutate anume, dar să slăbesc, nu! Urmează să îmi fac o liposucție la un doctor foarte bun din Turcia', a declarat Loredana Chivu anul trecut, potrivit spynews.ro.

Loredana Chivu s-a logodit

După mai multe relații eșuate, Loredana Chivu pare că și-a găsit perechea potrivită. În ultima perioadă, vedeta a preferat să își țină viața personală departe de ochii curioșilor. Pe 15 ianuarie, Loredana Chivu a organizat o petrecere de ziua ei de naștere și a avut parte de surrpiză uriașă. A fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, care i-a oferit un inel de 87.000 de euro.

'Nu vreau să vorbesc despre evenimentul acesta pentru că lucrurile le țin puțin mai private de ceva vreme în viața mea. A fost o petrecere frumoasă de ziua mea de naștere, am primit un cadou (n.r. inelul de logodnă), nu vreau să-i pun o etichetă. Nu știu cât contează valoarea materială, contează mai mult valorea sentimentală a oricăui cadou din lumea asta. După cum spuneam și mai devreme nu prea vreau să dau o etichetă sau să zic că sunt într-un anumit punct din viața mea. Am primit un cadou frumos și cam atât!', a mărturisit Loredana Chivu pentru sursa citată mai sus.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton