Lora o înlocuiește pe Adela Popescu la Vorbește Lumea. Primele declarații

 Laciu Andreea
.

Lora o înlocuiește, din nou, pe Adela Popescu. Îndrăgita prezentatoare de la Vorbește Lumea are toate motivele să fie fericită, după ce a aflat că este însărcinată pentru a treia oară. Nu se știe dacă acum va avea o fetiță, dar este important doar ca bebelușul să fie bine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lora a intrat LIVE, pe pagina ei de Faceboook, în timp ce mergea spre platourile de filmare ale emisiunii „Vorbește lumea”, de la ProTV. Atunci le-a spus fanilor că are o surpriză pentru ei. Va putea fi văzută de luni până vineri din nou la TV, în postul în care a mai lucrat și în trecut, tot când Adela Popescu era în concediul pentru creșterea fiului ei.

În ultima perioadă, se pare că Adela Popescu și Radu Vâlcan au noroc pe toate planurile. S-au mutat deja într-o casă mai mare, chiar de Crăciun, iar acum urmează să devină părinți pentru a treia oară. Cei doi sunt căsătoriți de aproape șase ani și au împreună doi copii, Alexandru, de patru ani și Andrei, în vârstă de doi ani.

Adela Popescu, Cove și LoraAdela Popescu, Cove și Lora

Lora o înlocuiește pe Adela Popescu, la Vorbește Lumea

Adela Popescu a confirmat, în direct, la Vorbește Lumea că este însărcinată din nou.

„Producătoarea emisiunii mi-a spus ‘cred că ești gravidă. E lumina aia aparte. Noi ne doream mult acest copil, nu la modul că urmăream ovulația, dar îl doream. E ceva ce nu pot să explic, e o dorință a noastră, ne împlinește viața de familie. Prietenii s-au gândit la cheltuieli și soțul a început să se gândească la o mașină mai mare. Ne-am gândit cât costă grădinițele pe lună', a transmis Adela Popescu.

Adela a început să plângă la TV și a anunțat ce decizie a luat, după ce a aflat că va deveni mamă pentru a treia oară: „Consider că eu am fost destul de expusă la Covid. Părinții sunt în vârstă, iar ceea ce am eu în burtică este o mare responsabilitate și trebuie să am mai multă grijă. Iar pentru acest copil merită să renunț la cel mai frumos loc de muncă. Dar te las cu toată încrederea alături de Lora, știu că ea și-a dorit mult asta”, i-a spus Adela lui Cove.

Vedeta ProTV renunță încă de pe acum la postul de prezentatoare de teamă că ar putea să se pună în pericol și să se infecteze și ea cu noul virus.

Lora, la rânndul ei, a făcut și ea primele declarații: Și eu am avut de făcut o alegere. „Puteam să plec în Bali, dar am ales să vin aici. Mie-mi place foarte mult emisiunea și nu puteam să-l las pe Cove singur. Adela, să te uiți la noi, să ne urmărești”, a declarat Lora.

Citește și: Primele imagini din vila în care s-au mutat Adela Popescu și Radu Vâlcan: „Avem uși care nu se văd”

Citește și: Ce dietă ține Andreea Marin ca să slăbească după Sărbători: „Nu mănânc absolut deloc…”

Citește și: Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară: „Noi ne doream mult acest copil”

Citește și: Fetița Oanei Roman, reacție dureroasă după plecarea lui Marius Elisei. Ce s-a întâmplat cu Izabela

Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară

Fratele Adelei Popescu a intrat în direct pentru a-și felicita sora mai mică: „Felicitări, o veste grozavă pentru noi toti. Sunt invidios, ești cea mai mică dintre noi și ești cea mai vrednică'. Adela Popescu și Radu Vâlcan au spus în repetate rânduri că își mai doresc o fetiță, dat fiind că mai au doi băieți: Andrei și Alexandru.

„Da, ne dorim (n.red. o fetiţă), să fim sănătoşi şi cred că această viaţă pe care am descoperit-o împreună cu copiii este ceva absolut extraordinar şi nu concepem viaţa altfel. Să fim sănătoşi şi vedem ce va fi, a spus Radu Vâlcan, la Antena Stars, cu ceva timp în urmă.

Adela Popescu s-a mutat într-o casă nouă, de Sărbători

Adela Popescu a vorbit despre experiența mutării lor, spunând că au avut deja parte de o provocare, dar și că noua casă aduce familiei sale multă bucurie. „Ne-am bucurat de o nouă experiență în casa asta nouă care ne aduce deja foarte multă bucurie. Am avut și o provocare”, a spus prezentatoarea de la Vorbește Lumea.

Adela Popescu a mărturisit că a avut un sentiment minunat când a deschis ușa casei. Până la acel moment, vedeta văzuse locuința doar din poză.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton