Lora debutează în actorie. Ce rol are în filmul „Pup-o, mă! 2 - Mireasa nebună”

 Dumitrache Medeea
.

Lora este în atenția tuturor după ce s-a aflat debutează și în actorie. Cântăreața va juca în filmul „Pup-o, mă!2 – Mireasa nebună' alături de alți artiști celebri din România. Comedia promite distracție pe cinste și mult umor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După ce cu toții am văzut-o în postura de cântăreață și de prezentatoare TV, Lora sparge gheața și se lansează în actorie. Vedeta va interpreta un rol spectaculos în filmul „Pup-o, mă!2 – Mireasa nebună'.

lora9lora9

Premiera filmului în cinematografe va avea loc pe 15 august, dar până atunci va putea fi vizionat alături de actorii din film, la Grădina de vară din Herăstrău, pe 30 iunie și 1 iulie, de la orele 20.00. Lora, Florin Busuioc, Alin Panc, Cosmin Seleși, Văru Săndel, Andreea Samson, Mădălina Anea și mulți alții vor fi prezenți la avanpremiera specială

Lora debutează ca actriță

Lora își începe cariera de actriță. Dacă vocea ne-a convins că este o cântăreață desăvârșită, artista își propune să ne uimească și prin rolul interpretat în filmul „Pup-o, mă!2 – Mireasa nebună'.

Citește și: Lora pleacă de la Vorbește Lumea.

Citește și: Cum arată Lora, nemachiată. Sprâncenele ei sunt total diferite:

Citește și: Scandal de proporții între Cristina Șișcanu și Elena Ionescu:

Citește și: Jador a lansat o piesă de despărțire dedicată Georgianei:

Filmul este o comedie ce promite distracție pe cinste și multe râsete în momentul în care îi urmărim pe cei trei ciobani, Tică, Bică și Horică, trecuți de vârsta însurătorii, cum încearcă să pupe câte o fată de Ziua Lânii. Pe Lora o vom vedea interpretând-o pe Velvet, în rolul de mireasă.

Producătorul filmului și unul dintre actorii principali, Alin Panc, a dezvăluit, pentru libertatea.ro, cum i-a venit ideea de a juca alături de Lora: „O urmăream pe Lora de mult. Este o artista desăvârșită și un om minunat. Am hotărât să o contactăm și să îi propunem să joace în partea a doua filmului Pup-o,mă! , partea în care personajul principal feminin este o cântăreața gen vedetă, iar Lora se potrivea de minune.  În momentul în care a acceptat să joace în film, am fost sigur că o să facem o melodie împreună. Lora ne-a surprins minunat cu talentul ei de actriță și ne bucurăm că este cu noi în film'.

Lora pleacă de la Vorbește Lumea

La finalul ediției de astăzi a emisiunii Vorbește Lumea, Lora a avut un anunț important de făcut. Aceasta a spus că se desparte de show-ul TV pentru a se dedica mai mult proiectelor sale personale. Lora și-a luat rămas-bun atât de la fanii emisiunii, dar și de la colegii ei de echipă.

Lora a mărturisit că s-a atașat de acest proiect și că îi este greu să se despartă de experiența minunată pe care a trăit-o în ultimele 5 luni. Totuși, programul Lorei a devenit tot mai încărcat și își dorește să aloce mai mult timp proiectelor personale.

Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: Mulțumesc! A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete'.

Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului Pup-o, mă 2. Povestea Vorbește Lumea merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale’, a declarat Lora, la sfârșitul ediției de astăzi a emisiunii Vorbește Lumea, de la Pro TV. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton