Lora a vorbit despre adopția unui copil: "Nu cred că asta e regula ca tu să iubești pe oricine"

 Dumba Gabriela
.

Lora și-a exprimat în mai multe rânduri părerea vizavi de adopția unui copil, mai ales că este des întrebată dacă își dorește să fie mamă. Cântăreața s-a declarat mereu deschisă opțiunii de a crește și iubi un copil care nu este născut de ea, mai cu seamă că mama ei a fost un copil adoptat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lora, în vârstă de 40 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 7 ani cu Ionuț Ghenu și se lovesc inevitabil de întrebarea „Când faceți un copil?”. Cei doi au amânat nunta de mai multe ori în ultima vreme, pe motiv că nu au timp să se ocupe de organizare, dar nu spun „nu” ideii de a adopta un copil.

3535

Ar adopta Lora un copil sau nu?

Un fan de pe Instagram a întrebat-o pe Lora dacă ar fi dispusă să adopte un copil și, mai ales, dacă l-ar putea iubi fără să fie al ei.

„Eu cred că dacă poți să iubești un bărbat foarte mult, cu toate că nu l-ai născut tu, dar e soțul tău, iubitul tău. Dacă poți să-ți iubești prietenii foarte mult, cred că poți să iubești foarte mult un copil care nu este născut de tine. Nu cred că asta e regula ca tu să iubești pe oricine', a spus Lora pe InstaStory.

Anul trecut, artista a făcut o dezvăluire neașteptată pe rețelele de socizalizare. Lora a spus că se gândește să adopte un copil și nu are absolut nimic împotrivă în a primi în viața ei un copil nenăscut de ea, pentru că și mama a fost adoptată.

„Da! Mama mea a fost adoptată', a fost răspunsul pe care vedeta l-a oferit fanilor care au fost curioși în privința acestui subiect.

Citește și: Vlăduța Lupău a ajuns de urgență la spital. Ce decizie radicală a luat:„Din motive de sănătate, nu…’

Citește și: În ce relații au rămas Florica Boboi și Oxi, după finala emisiunii Chefi la Cuțite:„Doar cine o înțelege…’

Citește și:Simona Gherghe, după ce s-a zvonit că a fost dată afară de la Mireasa:'Am trăit una dintre cele mai mari dezamăgiri ale vieții mele'

Ce spune Lora despre nunta cu Ionuț Ghenu, amânată de mai multe ori

Lora și Ionuș Ghenu s-au gândit de mai multe ori să facă nuntă, însă pandemia le-a dat totul peste cap. Au așteptat să se ridice restricțiile, iar mai apoi lipsa timpului i-a împiedicat să organizeze o petrecere așa cum visează. Planul rămâne valabil, însă.

„Ne gândim să facem nunta. Nu vreau să zic dacă am plănuit ceva, că de fiecare dată când am zis, de atâtea ori s-a întâmplat ceva. Există varianta în care deodată să se trezească lumea că ne-am luat, am face și așa.

Nu trebuie neapărat să anunțăm, e important să știe doar oamenii de lângă noi, iar pe ceilalți să-i anunțăm după ce se întâmplă. Nu suntem atât de disperați să arătăm ceva lumii, adică dacă se întâmplă să se lege lucrurile așa cum ne dorim e și mai bine, dar vezi, nu știi ce se mai întâmplă cu lumea asta', a declarat Lora.

Artista a mai făcut marele pas cu Dan Badea, de care care a divorțat la notar în 2014.

Pe contul de Instagram, Lora a postat recent un video în care probează o rochie de mireasă, iar fanii au crezut că vedeta se pregătește să se căsătorească. „Dragă, strălucești! Te iubesc foarte mult!', „Nu se poate! Radiezi de fericire!', au fost câteva dintre comentariile pe care le-au lăsat aceștia la postarea vedetei. „Doar mă distrez, draga mea. Dacă e ceva (nunta)… o să fii invitată', a scris artista într-un alt comentariu la postarea sa.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton