Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu are o fiică secretă, conform testului de paternitate: "Doresc o reconfirmare. Un test din America"

 Radulescu Ruxandra
.

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu ar fi tatăl tinerei de 25 de ani, conform testului de paternitate. George Restivan, logodnicul prezentatoarei TV, se confruntă cu o situație delicată de ceva timp. O tânără susține că acesta ar fi tatăl ei, așa că partenerul de viață al vedetei a decis să facă un test de paternitate. Adriana Bahmuțeanu și logodnicul ei, George Restivan, au venit în platoul Xtra Night Show pentru a prezenta rezultatul rezultatul testului, care dovedește paternitatea bărbatului. George Restivan nu este convins și vrea confirmarea unui laborator din SUA.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu ar fi tatăl tinerei de 25 de ani, conform testului de paternitate. Adriana Bahmuțeanu, 48 de ani, a fost în al nouălea cer vara aceasta, când s-a logodit cu partenerul ei de ceva vreme, George Restivan. Cuplul a făcut ceremonia de logodnă la biserică și amândoi păreau foarte fericiți că s-au găsit unul pe celălalt. Bucuria lor a fost umbrită de afirmațiile unei tinere de 25 de ani, care a declarat că ar fi de fapt fiica nelegitimă a actualului partener al vedetei TV. George Restivan inițial nici nu a vrut să audă de o astfel de situație, dar a fost de acord să facă un test de paternitate, care s-a dovedit a fi pozitiv. Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu are de gând să repete testul și la un laborator din SUA.

index-22index-22

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu are o fiică secretă, conform testului de paternitate

Adriana Bahmuțeanu a fost în culmea fericirii, când ea și actualul partener s-au logodit oficial la biserică, în vara acestui an. Cei doi urmau să facă și nunta, dar evenimentul a fost anulat. Cuplul a susținut că se înțeleg în continuare foarte bine și că totul decurge excelent între ei. Partenerul vedetei s-a confruntat în urmă cu câteva luni cu o situație imprevizibilă. O tânără de 25 de ani a susținut că ar fi fiica lui nelegitimă. Bărbatul a negat această ipoteză și a fost de acord să facă un test de paternitate. Adriana Bahmuțeanu și partenerul ei au venit în platoul Xtra Night Show, unde au citit rezultatul testului, ce s-a dovedit a fi unul pozitiv. George Ristvan, care este și cetățean american, a menționat că are de gând să repete testul și la un laborator din SUA.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, decizie neașteptată în legătură cu presupusa fiică a logodnicului ei: „Să dea Dumnezeu să avem o familie cât mai mare”

Citește și: Citește și: Adriana Bahmuțeanu a mers la medic și poate să rămână însărcinată, la 48 de ani:'Toate analizele s-au făcut, este muncă în progres acum'

„Eu doresc și este pe drum un test din America. Am să vreau să-l fac și pe ala din America, ca să am și eu liniștea mea. Eu ca cetățean american, am și dreptul meu … o reconfirmare ca să le pun una lângă alta. (…) E dreptul meu.', a spus George Restivan, la Xtra Night Show.

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu a susținut că tânăra i-a cerut bani

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu a recunocut că a avut o aventură cu mama tinerei, în urmă cu 20 de ani, dar a susținut că nu a fost ceva serios. Acesta a refuzat, inițial, să facă un test de paternitate, fiind sigur că nu are niciun copil nelegitim. Mai mult, acesta a susținut că tânăra a venit la un moment dat să-i ceară bani și l-ar fi ameninațat, la scurt timp după ce murise soția lui.

Citește și: Ileana Stana Ionescu și-a revăzut fiul din America, după 3 ani. Cum a decurs întâlnirea:'Ea a fost topită de fericire, iar eu am fost zob'

Citește și: Romanița Iovan poartă cu ea mereu un talisman de la Ierusalim! De la cine l-a primit: 'Indiferent unde mă duc…' / EXCLUSIV

„Eu nu o cunosc pe fata aceasta. Eu am avut o relație cu mama ei în urmă cu 20 și ceva de ani. Nu am știut, niciodată nu mi-a spus că am o fată. A fost o aventură de o noapte, deci asta a fost. Nu mi s-a spus că a rămas însărcinată, nu mi s-a spus că am un copil.

Acum 10 ani, în perioada în care mie mi-a murit soția, această persoană s-a prezentat la ușă să ceară bani, îmi sună verișorii la Paris, să le ceară și lor bani, deci numai amenințări. A fost o aventură, nu mi s-a prezentat absolut nimic. (…) Nu m-am gândit dacă să fac test sau nu (nr. ADN).', a mărturisit logodnicul Adrianei Bahmuțeanu la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton