Liviu Vârciu s-a infectat cu COVID-19! Care e starea lui de sănătate

 Oana Pantazi
.

Liviu Vârciu s-a infectat cu COVID-19 și, din păcate, și-a petrecut Crăciunul în izolare. Artistul le-a dat vestea fanilor săi chiar în ziua de ajun și le-a dezvăluit care este starea sa de sănătate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Din păcate, Liviu Vârciu are COVID-19, iar neplăcuta veste a primit-o chiar în ajun de Crăciun, artistul fiind obligat să petreacă Sărbătorile în izolare. Dacă a reușit să se ferească de temutul virus și nu s-a infectat odată cu colegii lui de la Te cunosc de undeva, iată că Liviu Vârciu nu a căpat totuși, contractând boala într-un moment în care ar fi trebuit să petreacă primul său Crăciun alături de fiul său, dar și de soția lui, Anda, și de fetița lor…

liviu-varciu-covid-19liviu-varciu-covid-19

„L-am luat fix de Crăciun”

Liviu Vârciu le-a împărtășit imediat vestea fanilor săi de pe contul de socializare, anunțându-i în stilul propriu, plin de umor, că este infectat și a fost obligat să se izoleze de familie.

„Crăciun fericit dragilor să fiți sănătoși că e cel mai important și dacă vine Moș Crăciun la voi și-l vedeți să-i spuneți să nu vină la mine. Sunt izolat! Da, l-am luat! Trebuie să știi când să faci Covid, nu așa. L-am luat fix de Crăciun', a mărturisit Liviu Vârciu pe contul său de socializare.

Citește și: Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui: „Sper să mă iubească și actuala lui soție”

Citește și: Maria Macsim Nicoară, mezzosoprana din Iași, a murit

Citește și: Are Viviana Sposub silicoane? Iubita lui George Burcea spune adevărul: „Am fost extrem de complexată”/ INTERVIU

Citește și: Alina Pușcau și-a ajutat mama să divorțeze de tatăl violent. Cât de mult a marcat-o: „A fost dificil, dar necesar”/ INTERVIU

Care e starea de sănătate a lui Liviu Vârciu după ce s-a infectat cu COVID-19

În pofida faptului că a contractat temutul virus, Licu Vârciu se luptă cu COVID-19 în stilul propriu, așadar a încercat să treacă peste neplăcuta situație cu optimism și cu umor.

„E bine ca nu imi mai bat capul cu Moș Crăciun, că n-are cum să vină. Îi e frică să nu se îmbolnăvească. Sunt bine, sunt sănătos, am capul un pic greu, dar oricum îl am mare. Vă pup, vă iubesc. Să aveți sărbători liniștite, fericite și purtați mască, că e groasă. Acum de sărbatori e groasă', a mai glumit Vârciu.

Crăciunul a trecut, se apropie Revelionul, iar Liviu Vârciu se află tot în izolare… Este activ însă pe contul său de Instagram, unde recent a postat o fotografie în care se află alături de Gina Pistol și de prietenul lui Andrei, alături de comentariul „A fost o vreme! Când ieșeam din casă”. Dat fiind că este pus pe glume, probabil a depășit momentele grele, fiind doar o chestiune de timp până ce se va reuni cu familia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton