Liviu Vârciu i-a interzis iubitei lui, Anda Călin, să fie vedetă TV: ”Pică din start. Nu are voie să...”

 Calin Maria Bianca
.

Liviu Vârciu i-a interzis iubitei lui, Anda Călin, să fie vedetă TV. Liviu Vârciu este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din România, care are mereu simțul umorului și hazul la el, astfel că nu are nevoie de vreo descriere. Se bucură de un mare succes pe plan profesional, dar și în viața privată, mai ales de când trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Anda Călin. Ei bine, sunt destul de discreți cu viața lor de cuplu, însă recent, chiar el a dezvăluit ce i-a interzis încă de la bun început!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Liviu Vârciu este destul de des prezent pe micile ecrane, fiind cunoscut de toată lumea. Toți știu că se iubește cu Anda Călin de șapte ani de zile, timp în care i-a dăruit și doi copii absolut minunați. Ei bine însă, puțini cunosc faptul că și iubita prezentatorului TV a cochetat în trecut cu televiziunea. De când a devenit mamp pentru prima dată s-a dedicat exclusiv copiilor, însă chiar și dacă își dorea, Liviu Vârciu i-a interzis să fie vedetă TV.

anda-calin-si-liviu-varciuanda-calin-si-liviu-varciu

Foarte multe emisiuni TV au încercat de-a lungul timpului să-l convingă pe Liviu Vârciu să își i-a partenera de viață și să participe la diferite competiții în calitate de cuplu. Nu a reușit niciuna să-l convingă, iar el a venit cu o serie de argumente bine puse la punct care explică refuzurile sale de până acum.

Citește și: Relația dintre Liviu Vârciu și fiica lui s-a răcit iar. Carmina: „Nu mai am 10 ani să trăiesc cu speranța paternală'

Citește și: Pepe i-a furat iubita lui Liviu Vârciu. Fostul solist de la L.A a povestit tot: „A venit cu ea de mână la ziua mea. Cât tupeu să ai?”

Citește și: Andreea Bălan și Jador au fost surprinși împreună, din nou. Și-au dat întâlnire în miez de noapte, după ce au negat că formează o relație

Citește și: Rita Mureșan a suferit un preinfarct pe stradă, acum 1 an. Cine i-a salvat viața: „Mi s-au învinețit buzele, nu mai aveam aer. Cred că a fost un înger”

Liviu Vârciu i-a interzis iubitei lui, Anda Călin, să fie vedetă TV

Nici măcar o sumă uriașă de bani nu i-ar putea aduce împreună pe Liviu Vârciu și iubita lui, Anda Călin, împreună în cadrul unei emisiuni TV, asta, în ciuda faptului că frumoasa brunetă a cochetat în trecut cu acest domeniu. Fără a se sfii, îndrăgitul prezentator TV a dezvăluit că i-a interzis partenerei sale de viață să fie vedetă TV, astfel că nici nu încape în discuție să se răzgândească privind acest subiect.

„Nu-și permite nimeni să mă întrebe. Eu cu doamna mea la televiziune nu sunt de acord. Pică din start. Nu are voie să fie vedetă TV', a declarat actorul în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Liviu Vârciu nu ar mai participa la America Express

În trecut, Liviu Vârciu a participat la America Express, astfel că întrebat dacă ar mai repeta această experiență, nici nu a trebuit să stea pe gânduri fiindcă răspunsul a venit imediat, fiind negativ. Prezentatorul TV nu mai vrea să facă parte dintr-o astfel de competiție nici singur, însă nici în compania vreunui prieten sau apropiat.

„Nici singur n-aș mai pleca. În primul rând, s-au făcut copiii mari, nu pot sta departe de ei pentru o perioadă mai lungă de timp. Am fost pionier, noi am deschis drumul, ne-am făcut treba cât am putut de bine'., a mai spus Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu: 'Sunt un familist convins'

Liviu Vârciu nu s-a oprit aici cu șirul declarațiilor, așa că a vorbit puțin și despre familia lui frumoasă. Dacă înainte de a o cunoaște pe Anda Călin era un burlac autohton în showbiz-ul românesc, frumoasa brunetă a reușit să-l cumințească și să-l așeze la casa lui. În prezent, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubrii lor au rezultat și doi copii adorabili, care zilnic le dau motive de fericire celor doi părinți.

„Sunt familist convins, nu vreau să-mi mai amintesc de nebuniile mele, să nu-mi vină idei. Așa că toate amintrile mele de atunci s-au dus. Ce nu mai știi, nu te mai doare. Sunt fericit așa cum sunt. Mi-e drag de ea, mai avem puțin și facem șapte ani'., a concluzionat Liviu Vârciu pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton