Liviu Vârciu, după ce iubita lui s-a descălțat în timpul unei petreceri exclusiviste: „Așa, țăranca mea, mânca-i-aș gura ei”

 Borcilă Andreea
.

Liviu Vârciu, după ce iubita lui s-a descălțat în timpul unei petreceri exclusiviste. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire de câțiva ani, iar omul de televiziune nu ezită să-și tachineze partenera ori de câte ori are ocazia. De data asta, Liviu Vârciu a filmat totul și a postat pe contul de TikTok.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Liviu Vârciu și Anda Călin sunt împreună de ceva timp și sunt părinții a doi copii, Anastasia în vârstă de cinci ani și Liviu Andrei, de doi ani. Vedeta mai are o fată dintr-o fostă relație, pe Carmina, în vârstă de 20 de ani.

liviu-varciu-9liviu-varciu-9

Artistul și-a dus iubita la o petrecere exclusivistă, fără să-i scape ocazia de a glumi, din nou, pe seama iubitei sale.

Citește și: Care este relația dintre Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu dincolo de camerele de filmat:„Diferențele dintre noi…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată fiul lui Liviu Vârciu, la doi ani.Matei îi seamănă leit

Citește și: Câți bani cere Alina Sorescu pentru a cânta la un eveniment.În plin divorț, artista și-a dublat tariful

Citește și: Cu ce se ocupă Mihaela, soția lui Silviu Prigoană, la 43 de ani:”Am urmat un seminar de specializare în Germania”

Liviu Vârciu, după ce iubita lui s-a descălțat în timpul unei petreceri exclusiviste

Acum câteva luni, Liviu Vârciu și Anda Călin au participat la PokerStars Players Party, o petrecere exclusivistă care a avut loc într-un resort de lux din Monte-Carlo. Iubita vedetei a purtat o ținută impecabilă, care i-a scos în evidență silueta de invidiat. Cât despre perechea de pantofi pe care a purtat-o și care a costat-o 1000 de euro, a fost cât se poate de incomodă. Deși încălțămintea era a unui brand celebru, partenera lui Vârciu s-a descălțat din cauză că nu mai suporta durerile. La rândul său, artistul a început cu glumele pe seama tinerei, fără ca ea să se supere. Totul a fost filmat și a fost postat pe contul său de TikTok. În imagini, Anda zâmbește, fără să-i ia în seamă tachinările.

„Ce faci, iubire?. Deci asta se întâmplă când trăiești la țară, știi. Trăiești la țară, te descalți. Ia-o ușor prin Monaco… Așa, țăranca mea, mânca-i-aș gura ei', a exclamat el în filmuleț.

Cum se descurcă Liviu Vârciu cu trei copii

Liviu Vârciu, despre viața de tată. El a mărturisit, la un moment dat, că nu este deloc ușoară viața cu trei copii, chiar dacă fiica cea mare nu locuiește cu el. Mai mult, de multe ori momentele de intimitate cu iubita lui sunt aproape inexistente. Însă totul se compensează atunci când își strânge fetița și băiețelul în brațe.

„E greu tare să faci copii. Faceți copii, dar e complicat. Mai țipă ăla, urlă fii-mea, ăla vrea nu știu ce, aia nu știu ce, nici doamnei nu mai poți să îi dai un pup, că se urcă pe tine’, a spus el.

Sursă foto: Instagram, TikTok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton