Liviu Teoodorescu și soția sa vor avea o fetiță. Cum o va chema: "Bunica Iuliei a purtat acest nume"

 Dumitrache Laura
.

Liviu Teodorescu se poate declara un bărbat împlinit. Artistul s-a căsătorit cu iubita lui după zece ani de relație, iar în urmă cu câteva zile au anunțat că vor deveni părinți pentru prima oară. Liviu Teodorescu a primit vestea într-un mod special, iar recent a transmis că va avea o fetiță. Mai mult, cântărețul a dezvăluit și numele bebelușului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Liviu Teodorescu trăiește o poveste de dragoste alături de Iulia, iar în anul 2021, și-au unit destinele după zece ani de relație. Cei doi formează un cuplu frumos, iar peste câteva luni, vor deveni părinți pentru prima oară. Iulia este însărcinată în 5 luni și urmează să aducă pe lume o fetiță .

liviuliviu

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Liviu Teodorescu a vorbit despre sarcina soției sale. De asemenea, artistul a dezvăluit ce nume va primit fiica lor. Actorul din serialul Pariu cu viața este nerăbdător să își strângă fiica în brațe.

Citește și: Liviu Teodorescu va deveni tată pentru prima oară: „Sunt cel mai fericit”. Cum l-a anunțat soția lui că e însărcinată

Citește și:Cum arată casa lui Liviu Teodorescu. Ce au artistul și soția lui în dormitorul matrimonial

Citește și:Bia Khalifa îl atacă pe Fulgy de la Clejani după despărțire: „Eu am plătit absolut tot. Am vorbit cu familia lui și am avut o înțelegere”

Citește și:Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache, reacție vehementă, după ce a primit un val de critici: „La momentul potrivit o să…”

Liviu Teoodorescu și soția sa vor avea o fetiță

Liviu Teodorescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară. S-a făcut remarcat după ce a jucat în serialul fenomen Pariu cu viața, alături de Alina Eremia, Dorian Popa, Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu și mulți alții. În urmă cu câteva zile, artistul a anunțat pe rețelele de socializare că va deveni tată pentru prima oară. Soția lui, Iulia, este însărcinată în 5 luni și naște în luna iulie. Recent, Liviu Teodorescu a anunțat că el și sotia lui vor avea o fetiță și deja au ales numele micuței.

Avem fată. În iulie (n.r.- urmează să se nască), o să fie Rac, ca mine. Eu sunt născut pe 12, sper să nu îmi fure și ziua de naștere, să mai am și eu ceva în viața asta! Iulia este însărcinată în 5 luni. Sunt convins că și atunci când o să iasă, când o să fie pe bune, o să fie copleșitor.' a dezvăluit Liviu Teodorescu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Liviu Teodorescu a dezvăluit numele fiicei sale

Îndrăgitul artist a dezvăluit și numele fiicei sale. Liviu Teodorescu și Iulia au decis ca fiica lor să poarte numele Ecaterina, același nume pe care l-a avut si bunica tinerei. De asemenea, artistul a dezvăluit că soția sa a avut stări de greață la începutul sarcinii, dar acum se simte bine.

„Îi vorbesc, îi cânt, ne-am gândit la un nume și cred că ăsta o să rămână: Ecaterina! Bunica Iuliei purta acest nume, dar noi ne-am gândit la asta d-hoc. Iulia a avut (n.r. stări de greață) în prima parte a sarcinii, acum lucrurile sunt ok. Se lasă liniștea dinaintea furtunii! (…) Am avut emoții la ecografie, e totul perfect. La ultima ecografie am fost acum câteva zile, este și mai mare cu 2 cm decât ar trebui să fie un copil de vârsta ei. Din ce am văzut la ecografie, mi se pare că seamănă cu mine. Iulia zice că seamănă cu ea', a mai spus Liviu Teodorescu.

Liviu Teodorescu și Iulia Iacob s-au căsătorit în 2021

Liviu Teodorescu și Iulia Iacob sunt împreună din liceu, mai exact de mai bine de zece ani. În anul 2021, artistul a luat decizia de a o cere în căsătorie pe iubita lui și i-a pregătit o surpriză specială. Cântărețul a postat pe rețelele de socializare un clip video cu modul inedit în care a cerut-o în căsătorie pe iubita lui. Răspunsul Iuliei a fost afirmativ, iar în 2021 și-au unit destinele.

Am cerut-o pe Iulia în căsătorie. Azi e ziua ei. La Mulți Aaaani. Am adus-o acasă, unde o aștepta toată lumea la un party surpriză. Apoi, le-am spus tuturor că am compus o piesă. Piesa era menită să facă loc momentului în care îi dau inelul. Stați până la final, o să vedeți că la un moment dat s-a prins din versuri ce se întâmplă, dar nu prea i-a venit să creadă. Te iubesc, Iulia. Suntem împreună din liceu și, culmea, te iubesc azi și mai mult', a fost mesajul artistului.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton