Liviu Teodorescu revoluționează moda în rândul artiștilor din România. Și-a accesorizat o ținută cu o broșă vintage

 Sava Elisabeta
.

Destul de timid în ceea ce privește alegerea ținutelor, Liviu Teodorescu a reușit să ne suprindă la evenimentul de lansare în România a celor mai noi dispozitive IQOS3 și IQOS 3 Multi unde și-a făcut apariția într-un outfitt all black, la care a accesorizat o piesă pe care mulți bărbați se feresc să o poarte…broșa.
Chiar dacă este o fire sportivă, având o construcție atletică care îi permite să poarte absolut orice piesă estimentară, Liviu Teodorescu a ales de fiecare dată să se prezinte fie casual, ba de multe ori elegant, în fața publicului său.

Zilele trecute a ales rafinamentul pentru a-și face apariția la un eveniment. Având o înălțime de 195 centimetri, artistul își găsește destul de greu haine care să-i vină perfect, așa că de cele mai multe ori merge pe mâna unui stilist. Cel mai probabil asta s-a întâmplat și de această dată când pentru a „sparge' negrul din ținuta lui a ales să poarte o broșă ce avea o piatră de culoare roșie.

De apreciat nu doar curajul de a-și accesoriza ținutele, cât și faptul că încearcă să țină pas cu trend-urile. Se știe că maleta a devenit un „must have' și în rândul bărbaților, stiliștii recomandând ca orice bărbat să aibă cel puțin una în garderobă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton