Liviu Teodorescu își dorește să devină tată: "Sunt fiert. Abia aștept"

 Raiciu Adriana
.

Liviu Teodorescu își dorește să devină tată. Liviu Teodorescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Iulia. Cei doi s-au căsătorit în 2021, iar acum vor să treacă la următorea etapă din relația lor. Artistul și soția lui se pregătesc să devină părinți pentru prima oară și abia așteaptă momentul în care visul lor se va împlini!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Liviu Teodorescu și Iulia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă din timpul liceului. Cei doi s-au căsătorit în 2021 și au radiat de fericire în ziua nunții lor. Recent, artistul a fost invitat la emisiunea Alexandrei Ungureanu și a vorbit deschis despre viața sa. Printre altele, la un moment dat, Liviu a mărturisit că-și dorește foarte tare să devină tătic. Iată ce alte declarații a mai făcut acesta!

14-683×1024-114-683×1024-1

Citește și: Gestul făcut de Romanița Iovan la lansarea de carte a lui Irinel Columbeanu:M-a surprins că a păstrat…

Citește și: „Nu sunt bisexual, sunt…. Ce a recunoscut Emil Rengle la câțiva ani de când a câștigat Românii au Talent

Citește și: Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu: „Da'. Cum arată inelul de logodnă

Citește și: Cum arată copiii Mihaelei Cernea și ai lui Costin Craioveanu. Artiștii divorțează după 18 ani

Liviu Teodorescu își dorește să devină tată

Povestea de dragoste dintre Liviu Teodorescu și iubita lui a început din liceu. La momentul respectiv, artistul s-a străduit s-o cucerească pe cea care i-a devenit soție. Cei doi au reușit să pună bazele unei relații solide, iar acum vor să treacă la următoarea etapă.

Ei bine, în cadrul unei emisiuni, Liviu a mărturisit că-și dorește foarte tare să devină tătic și, mai mult, el și soția lui încearcă acum să conceapă un copil.

„Da, suntem în proces de creație. Dacă se întâmplă, e foarte bine! Eu abia aștept. Sunt fiert! Abia aștept. Eu sunt cum sunt, îmi văd de treaba mea, îmi place să fiu disciplinat, să merg la studio, la concerte', a mărturisit Liviu Teodorescu, în cadrul emisiunii 'Duet cu Alexandra Ungureanu', de pe canalul de YouTube theXclusive.

Cum s-a schimbat viața lui Liviu Teodorescu după căsătorie

Deși mulți spun că se schimbă totul după căsătorie, Liviu Teodorescu vine și infirmă și chiar subliniează faptul că nu a avut loc nicio schimbare în relație lui, după ce a decis să facă nunta.

„Pentru mine, este fix la fel. Nu cred că este ceva diferit. Nu am cerut-o doar pentru că așa se face. Am vrut să trăim momentul ăsta și să ne bucurăm de el. Nu a fost o presiune. A fost o decizie de-a noastră ca să fim romantici până la capăt', a povestit el, tot pentru sursa citată anterior.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton