Liviu Guță, mire pentru prima oară la 40 de ani! S-a căsătorit civil la trei luni de la divorț, iar acum se pregătește pentru nuntă!

 Gheorghe Florian
.

În timp ce unii își anulează vacanțele și se autoizolează la domiciliu, solistul de muzică de petrecere Liviu Guță își face planuri de nuntă. Artistul în vârstă de 40 de ani se însoară pentru a doua oară, în această vară, dar costumul de ginere îl va purta pentru prima dată!

22

În luna iulie, artistul Liviu Mititelu, pe numele său de scenă Liviu Guță, urmează să se însoare religios pentru prima oară, chiar dacă a divorțat recent. Nunta nu va avea loc la București, așa cum s-ar fi așteptat toată lumea, ci la Cluj-Napoca, locul unde și-a întâlnit aleasa, pe Roxana Maria.

Cei doi și-au oficializat recent relația în fața ofițerului de stare civilă, iar ceremonia a avut loc tot în orașul transilvănean, unde artistul a locuit în ultimele trei luni scurse de la divorțul său.

La 40 de ani, Liviu Guță se va însura pentru a doua oară, dar va fi, în schimb, mire pentru prima dată, deoarece, pe parcursul primei sale căsnicii, care a durat 13 ani, artistul nu a apucat să îmbrace costumul de ginere.

La altar, cu balonul cu aer cald!

Dacă totul merge bine, Liviu Guță o va duce pe cea care i-a devenit soție la altar, evenimentul fiind programat la începutul lunii lulie, la unul dintre cele mai luxoase saloane de ceremonii din Cluj-Napoca. Proaspeții însurăței și invitații lor vor petrece la un resort din imediata apropiere a orașului, ce dispune de o capelă și oferă oportunități inedite de transport. La evenimentele anterioare găzduite de resort, mirii și-au făcut apariția la nuntă într-un balon cu aer cald ori cu o caleașcă trasă de cai, idei care l-au încântat pe viitorul mire, având în vedere că Liviu Guță și-a asociat mereu imaginea cu luxul.

Solistul și Giulia, fosta sa soție, au pus capăt, la sfârșitul anului trecut, de comun acord, unei căsnicii ce a durat 13 ani. Cei doi au împreună doi copii, Mario (13 ani) și Isabel Maria (7 ani).

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton