Livian de la Puterea Dragostei, noul concurent de la Survivor? Cum s-a dat de gol fiul lui Nelson Mondialu

 Laciu Andreea
.

Fanii emisiunii Survivor ar putea avea parte de o surpriză uriașă. Urmăritorii din mediul online ai lui Livian Pop de la Puterea Dragostei cred că fiul lui Nelson Mondialu s-ar fi dat de gol și că urmează să fie noul concurent de la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După ce fiul lui Nelson Mondialu a postat un vlog, în care a vorbit despre actualii concurenți de la Survivor, o fană i-a scris imediat. 'Știm cu toții că mergi la Survivor, dar întrebarea este când? Doar în aprilie? Că așa am aflat', i-a scris o admiratoare.

Imediat au apărut și alte comentarii. Un alt fan își dorește ca Livian să apară la Survivor, alături de Roxana Buzoiu. 'Liviane, vreau să te văd la Survivor cu Roxana Buzoiu. Frate, arată că ești lup de haită și faci față, bro', i-a scris un fan.

livian survivorlivian survivor

Livian de la Puterea Dragostei la Survivor?

Mulți dintre urmăritorii lui Livian Pop de la Puterea Dragostei sunt de acord cu cei care cred că ar avea șanse să câștige marele premiu, în jungla din Republica Dominicană.

'Mr Livian, du-te la Survivor. Ți-ar sta super-bine și cred că te-ai descurca bine', i-a mai scris cineva, conform Wowbiz.

'Băiat deștept, Livian, de aia l-am apreciat tot timpul. Sincer, m-aș bucura să te văd și pe tine la Survivor sau de ce nu, la Puterea Dragostei', s-a mai dat cineva cu părerea.'Du-te la Survivor', i-a mai transmis cineva.

Citește și: Ella și Livian de la Puterea Dragostei, întâlnire de gradul zero: „Mergi la Survivor?”

Citește și: Majda de la Survivor, probleme serioase de sănătate după eliminarea din concurs: „O să rămân toată viața cu…'

Citește și: Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, mărturisiri printre lacrimi după despărțirea de Livian: 'Am realizat că…'

Cum s-a dat de gol Livian

Chiar dacă fostul concurent de la Insula Iubirii nu a dat momentan un răspuns clar în această privință, cei care îi urmăresc activitatea pe internet consideră că el s-a dat de gol. În ultima perioadă, Livian a postat tot mai multe fotografii în care apare în bustul gol. Se vede că trage din greu de fiare, de parcă s-ar pregăti pentru un efort prelungit.

Ella de la Puterea Dragostei merge la Survivor?

Ella a ieșit în oraș cu mai mulți prieteni, printre care și Livian. Apoi bruneta a postat mai multe story-uri, în care cei doi vorbeau despre Jador, precum și despre o posibilă plecare a Ellei la Survivor, pentru a-și înfrunta fostul partener. Totul s-a dovedit a fi, însă, doar o glumă.

Ella: Ia uitați cu cine m-am întâlnit!

Livian: Foarte mare veste! Ella, de când ai zis că mergi la Survivor?

Ella: M-au chemat, dar chiar nu merg!

Livian: Am auzit că mergi la Războinici să îl cunoști pe Jador… la traseu

Ella: De ce ești așa?

Livian: Mi-ești dragă, prietena mea Ella! Merge câte o glumiță.

Fanii Puterea Dragostei nu au fost deloc fericiți de întâlnirea dintre Ella și Livian. Fostul concurent a fost foarte criticat după ce s-a văzut cu fosta iubită a lui Jador. Răspunsul lui Livian a venit rapid.

„Să îmi fie cu iertare, Livian… Dar cu ce este mai diferită situația ta cu Ella de situația lui Jador cu Bianca? Din câte țin eu minte, i-ai reproșat pe un vlog, lui Jador, că a exagerat… Nu știu cu ce anume! Dar văd că și tu ești lipit de Ella! Asta înseamnă că nu îl respecți?? Nu cred!’, i-a spus un internaut lui Livian.

„Nu i-am reproșat nimic lui Jador în legătură cu femei, alte discuții avem.’, a răspuns Livian prompt.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton