„Asta înseamnă să ai dușmani frustrați și terminați”. Lino Golden, victima hackerilor. I-a fost spart contul de YouTube

 Calin Maria Bianca
.

Lino Golden, victima hackerilor. I-a fost spart contul de YouTube. Veștile proaste circulă repede, astfel că artistul nu a lăsat loc de interpretări și a dezvăluit de ce nu a mai fost activ pe platformă în ultima vreme. Fără a ezita, acesta a mărturisit că hackerii sau haterii i-au spart contul. Din fericire, a apelat deja la soluții pentru recuperarea sa, fiind pe drumul cel bun, așa cum a scris chiar pe conturile sale de socializare recent.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lino Golden, victima hackerilor. Lino Golden a făcut astăzi un anunț cu care și-a îngrijorat marea comunitate de fani de care se bucură în mediul online. Mai concret, artistul le-a dezvăluit că haterii și toți cei care-i vor răul au reușit să-i spargă contul de Youtube. Se confruntă cu această problemă de mai bine de o lună, astfel că unii dintre urmăritori nu au fost deloc surprinși.

img-2023-01-24t165343.456img-2023-01-24t165343.456

Mulți dintre cei care-l urmăresc și îi sunt mereu alături și-au dat seama că se întâmplă ceva și lucrurile nu merg bine pentru el. Ei bine, așa cum era de așteptat, ceea ce le-a dat de bănuit a fost faptul că nu mai era la fel de activ pe rețelele de socializare, dar și fiindcă nimeni nu-i mai găsea canalul pe Youtube, unde posta destul de des.

Citește și: Cine este noua iubită a lui Lino Golden. Primele imagini cu cei doi

Citește și: Ce relație există între Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, și Lino Golden: „Este foarte greu'

Citește și: De ce nu mai este pe post matinalul „Dimineața cu noi', de la Kanal D. Patrizia Paglieri: „A fost destul de greu…'

Citește și: Cine este Emma Grumăzescu, concurentă Casa Iubirii, sezonul 2. Lipsa mamei i-a afectat copilăria

Lino Golden, victima hackerilor

După o lună în care nu a avut acces la propriul canal de Youtube, Lino Golden și-a anunțat fanii cu ce probleme se confruntă. Bineînțeles, a găsit și vinovații. Artistul consideră că cei care i-au făcut acest lucru sunt 'dușmanii', totul pe seama frustrării și a invidiei. Cu toate astea, youtuber-ul a făcut tot ce era necesar pentru a pune din nou stăpânire pe canal. În mare parte a reușit, însă mai are puțin de așteptat.

„Da, canalul meu de YouTube a fost spart. Timp de o lună nu am avut acces la el. Asta înseamnă să ai 'dușmani' frustrați și terminați. Dar aproape e totul recuperat. Nu mor caii când vor câinii.', a scris Lino Golden pe InstaStories.

Lino Golden nu și-a recuperat contul de Youtube în totalitate

Lino Golden nu a vrut să își sperie fanii, astfel că a ales să e dezvăluie că i-a fost spart contul de Youtube abia când problema este aproape rezolvată. Nu, nu este în totalitate, fiindcă chiar artistul a precizat că mai durează puțin până când totul revine la normal. Ei bine, se pare că a fost un parcurs destul de greu, ținând cont că se luptă cu aceste inconveniente de o lună de zile. Totuși, este foarte încrezător și știe că în curând o să se poate bucura din nou de contul său de YouTube.

Lino Golden: 'Sunt unde sunt datorită vouă'

Lino Golden a recunoscut astăzi că are multe persoane frustrate și invidioase în preajma lui, însă cert este că se poate bucura și de o mare comunitate de fani. Artistul a ajuns la inima multor tineri cu melodiile sale, astfel că este iubit și îndrăgit de publicul larg. În luna noimebrie, a simțit nevoia să își arate recunoștința față de cei care-l susțin și apreciază, astfel că a postat un mesaj emoționant în mediul online, care a surprins pe toată lumea.

Vă mulțumesc tuturor pentru toată susținerea. Vă apreciez mult pe fiecare care ați venit la un concert sau ați cântat un vers de la mine sau v-am dat un vibe/ o stare. Sunt unde sunt datorită vouă. Vă iubesc!', a fost mesajul transmis de artist în noiembrie.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton