Liliana Mocanu din Las Fierbinți, infectată cu COVID-19: "Aşteptăm de ieri Salvarea"

 Raiciu Adriana
.

Liliana Mocanu, cunoscuta actriță din Las Fierbinți, a fost infectată cu virusul COVID-19. Timp de patru ore, artista a așteptat Salvarea pentru că se simțea foarte rău și avea nevoie de îngrijiri medicale. În ce stare se află la momentul actual.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Actrița Liliana Mocanu a trecut prin momente cumplite. Artista a fost infectată cu virusul COVID-19 și a așteptat patru ore o salvare. Ulterior, acesta a fost transportată la Matei Balș, unde i s-a făcut un test, care a ieșit pozitiv.

liliana-mocanu-covidliliana-mocanu-covid

Cu atât mai mult, actrița s-a speriat destul de tare, întrucât a contractat o formă gravă a bolii. De asemenea, se pare că nu ar fi singura din familie care ar putea fi infectată cu noul coronavirus. Fiica artistei așteaptă să afle și ea rezultatul.

Citește și: Liliana Mocanu din Las Fierbinți trăiește o dramă: „E cumplit să-ți duci mama pe ultimul drum, într-o pungă'

Citește și: Mama Lilianei Mocanu, actrița din serialul Las Fierbinți, a murit de COVID: „E cumplit'

Citește și: De ce s-au despărțit Sebastian Chitoșcă și soția lui: „Am lovit-o…”

Citește și: Sebastian Chitoșcă și soția lui s-au despărțit. Sportivul a fost părăsit: „Am fost mințit…”

Liliana Mocanu a fost infectată cu COVID-19

Liliana Mocanu a fost infectată cu virusul COVID-19. Actrița a așteptat mai bine de patru ore o salvare pentru că se simțea extrem de rău și avea nevoie de îngrijiri.

Din păcate, se pare că și fiica actriței a început să se simtă rău, însă aceasta așteaptă de mai bine de o zi să fie testată.

La momentul actual, Liliana Mocanu susține că nu se simte deloc bine, are febră musculară, frisoane și o stare de rău continuu.

„Fiica mea s-a pozitivat. Aşteptăm de ieri salvarea. Nu a venit nimeni să îi facem un PCR. Sâmbătă m-am simţit foarte rău, a venit salvarea după 4 ore şi jumătate. Am făcut un CT la Balş şi se pare că sunt bine pulmonar. Nu sunt vaccinată, am stat numai acasă şi am făcut teste de 3 ori pe săptămână. Am o durere musculară infernală, nu pot dormi. Mă dor toate.', a declarat Liliana Mocanu la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cum se simte actrița la momentul actual

În continuare, îndrăgita actriță din Las Fierbinți a adăugat faptul că așteaptă ca fiica ei, Ana, să fie testată. Artista a sunat imediat la salvare, imediat cum a auzit că aceasta nu se simte deloc bine.

„Sperăm să vină o salvare mai rapid, ca să o testeze şi pe Ana (n.r. fiica ei). Din păcate, sunt foarte solicitate, la alţii au venit şi după 72 de ore o salvare pentru un PCR. Sunt spitalele pline şi e pe bune. Nu stă nimeni să nu se ducă la un bolnav, e plin şi e grav. Am frisoane, o stare de rău continuu. O să fie bine. Nu mai refuz nicio invitaţie de acum, o să vin la tine în platou. Numai să mă fac bine.', a mai spus Liliana Mocanu.

sursă foto- Facebook și Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton