Lili Sandu se confruntă cu stări de anxietate. Cum se manifestă atacurile de panică: "Simt că mă duc"

 Oana Pantazi
.

Lili Sandu trăiește acum una dintre cele mai bune perioade ale vieții sale, atât pe plan profesional, cât și personal. Cu toate acestea, prezentatoarea de la „Vorbește lumea” mărturisește că suferă de anxietate, iar manifestările nu sunt deloc plăcute.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lili Sandu (43) se numără printre nenumăratele vedete din showbizul autohton, dar și internațional care suferă de anxietate. Prezentatoarea Vorbește lumea nu a ezitat să mărturisească acest lucru în direct, în emisiune, în momentul în care a fost abordat acest subiect care afectează extrem de mulți oameni în ziua de azi.

Lili-Sandu2Lili-Sandu2

Lili Sandu are stări de anxietate și atacuri de panică

În platoul Vorbește lumea, a fost recent invitată Cerasela Rogen, coach transformațional, iar la un moment dat a fost abordat și acest subiect, care afectează o mare parte a populației. Lili Sandu a dezvăluit astfel că și ea suferă de anxietate, și a povestit, pentru început, că o agită sunetul motocicletei.

Citește și: Lili Sandu s-a fotografiat goală, în timp ce își alăptează bebelușul. Vedeta a slăbit enorm după naștere

Citește și: De ce nu a mai reușit Lili Sandu să alăpteze:'Era o piatră acolo'

Citește și: Cum se înțeleg, de fapt, Lili Sandu și Silviu Țolu, după ce au devenit părinți: „Eu l-am avertizat…’

Citește și: De ce au amânat nunta Lili Sandu și Silviu Țolu. Cum se înțelege vedeta cu socrii: „Din prima clipă…'

„M-a speriat foarte tare sunetul ăsta și cumva e înmagazinat în subconștientul meu. Da, eu chiar am stări de anxietate și trăim vremuri complicate și mulți dintre noi se confruntă cu genul ăsta de stări.

Am întâlnit foarte multe persoane care au tulburări de anxietate, foarte multe prietene, pe unde mai merg, la întâlniri și așa mai departe… care se plâng de acest lucru. Ceea ce mă face să cred că este cumva afecțiunea zilelor noastre', a spus Lili Sandu.

Lili Sandu i-a explicat apoi Ceraselei Rogen și cum se manifestă în cazul ei anxietatea.

„Am un atac de panică, simt că nu pot să mai respir. Practic, simt că mă duc', a mai dezvăluit Lili Sandu.

Lili Sandu, momente grele după ce a devenit mamă

Lili Sandu a trecut prin momente grele după ce a ea și Silviu Țolu au devenit părinți. După ce micuțul Thomas Jay a venit pe lume, artista și-a concentrat toată atenția asupra lui. Perioada de acomodare cu noul rol nu a fost una prea ușoară, ci mai degrabă una dificilă. Deși era conștientă că lucrurile nu vor fi roz de la început, nu s-a așteptat să întâmpine atâtea provocări.

Vedetei i-a fost destul de dificil să se adapteze la noul rol, deoarece venirea pe lume a fiului ei, Thomas Jay, a implicat o mulțime de noi responsabilități. Lili Sandu a recunoscut că, în cazul ei, alcoolul a fost un refugiu, însă nu a fost dus la extrem.

„În cazul meu, alcoolul a fost un refugiu. Acum, a nu se înțelege că l-am dus la extrem, nu încurajez, dar acolo, un strop, pe podeaua băii, când nu mai poți. Eu știam, din ce am auzit, că nu va fi doar cu lapte și miere și beatitudine.

Pentru mine primul an de maternitate a fost un carusel al emoțiilor pe care nu știam că le voi avea. Mi-a fost greu să mă regăsesc. Nu puteam să-mi contorizez emoțiile. Nu înțelegeam clar iubirea aia de care îmi spuneau toți înainte să nasc’, a spus Lili Sandu la Vorbește lumea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton