Lili Sandu: ”Nu există detox, dar există toxine, aici pot să mă contrazic cu oricine.”

 Oana Popoiag
.

Subiectul controversat al detox-ului nu a lăsat-o indiferentă nici pe Lili Sandu, care a urmat cursuri de nutriție în LA, și-a lansat un blog de wellness și a testat pe propria piele recomandările nutriționiștilor.

 

 

Iată ce ne-a declarat vedeta: 'Nu există detox, într-adevăr, dar există toxine, aici pot să mă contrazic cu oricine. Într-adevăr, organismul se detoxifiază singur, daar, pentru că există un 'dar', noi trebuie să ajutăm organismul. Dacă noi îi dăm cu cârnații și cu sarmalele înainte și nu avem o perioadă de două săptamâni în care să mâncăm sănătos, să consumăm salate, să bem sucuri naturale ( dar nu foarte multe sucuri, pentru că acelea ne cresc glicemia, au foarte mult zahăr), nu îl ajutăm.

Daca ti-e pofta de sarmalute dar vrei sa eviti carnea, incearca o reteta de sarmale de post!

 

 

Eu înlocuiesc sucul din fructul stors cu un smoothie, deoarece smoothie conține și pulpa din acel fruct, deci avem și fibre, ceea ce ajută la digestie. Vin în întâmpinarea florei bacteriene cu probiotice pe care le iau în aceste două săptămâni, mănânc quinoa, broccoli. Îi respect foarte mult pe cei cu școală în domeniu, dar în România exista mentalitatea că noi trebuie să ascultăm de ceea ce ne spun alții. Noi trebuie să ne documentăm, pentru că organismul nostru știe foarte bine ce și când să mănânce. Mie, de exemplu, foarte mult timp, nutritioniștii mi-au recomandat să mănânc brânză și piept de pui la grătar, pentru că așa voi slăbi, când eu de fapt aveam întoleranță la lactoză, iar lucrul asta în timp a daunat.

 

 

Organismul se detoxifiază singur, trebuie doar să îl ajutăm cu mâncare de calitate. Recomand acele smoothiuri cu superalimente, ca de exemplu spirulina, sucul de orz verde, care sunt tonice pentru organism. Nu contrazic nutriționiștii cu școală, doar că le-aș spune oamenilor să se documenteze singuri, organismul lor știe cel mai bine ce trebuie să mănânce și dacă mergeți la un nutriționist, trebuie să vă trimită la analize de sânge. Fără analize de sânge nu acceptați nicio dietă de la niciun nutriționist, cu sau fără diplomă. În cazul unei femei, analizele de sânge indică cum stai din punct de vedere hormonal, ce trebuie să reglezi, de ce vitamine ai nevoie.'

 

Oana Popoiag

Foto Viva!, Instagram

Citește și:

Recomandare de weekend de la Lili Sandu

5 lucruri pe care nu le știai despre Lili Sandu

Lili Sandu – apariții super sexy pe plajă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton