Lili Sandu, mamă la 40 de ani: ”Silviu Țolu, vino acasă, că avem treabă!”

 Oana Popoiag
.

Deși se apropie de 40 de ani și are o relație de peste trei ani cu mai tânărul manechin Silviu Țolu, Lili Sandu nu a dat până acum de înțeles că și-ar dori copii. După ce buna ei prietenă Catrinel Menghia a născut, însă, frumoasa brunetă a decis că a sosit vremea să fie mama.

La 39 de ani, Lili Sandu continuă să fie una dintre cele mai sexy femei din România, dar și una dintre cele mai invidiate, grație relației cu manechinul internațional Silviu Țolu, mai tânăr cu 12 ani. În ciuda poveștii de dragoste foarte frumoase, pe care o trăiește de aproape patru ani cu Silviu, prezentatoarea Fan Arena (Kanal D) nu a dat semne că și-ar dori copii.  De altfel, iată de declara acum câteva luni pentru VIVA! pe acest subiect: 'Întrebările acestea sunt la ordinea zilei, doar că asta nu face parte din prioritățile noastre și nici nu stăm să ne batem capul prea mult cu ele. Nu știu ce o să ne rezerve viitorul, ne bucurăm de ce avem. Cred că asta e o problemă generală, ne gândim prea mult la viitor și uităm să trăim ceea ce ni se întâmplă acum. Nu știu ce o să fie, ce o să ne rezerve destinul. Dacă se va întâmpla să ne căsătorim sau să avem un copil, Doamne ajută! Nu ne grăbim'.

 Lili Sandu

Lili Sandu: 'Da, îmi doresc să devin mamă!'

În schimb, după ce buna ei prietenă Catrinel Menghia a născut, Lili Sandu pare că și-a schimbat părerea, așa cum este evident în mesajul postat pe pagina sa de Instagram, ce însoțea fotografia cu bebelușul lui Catrinel: 'Când una dintre cele mai bune prietene tocmai a născut…și te gândești că ți-a cam venit rândul. Ps: Silviu Țolu, vino acasă că avem treabă. Ileana Lazariuc, Catrinel Marlon, abia aștept să join the club!' Ulterior, Lili a mărtusisit la Kanal D că a vorbit cât se poate de serios în postare: 'Da, îmi doresc să devin mamă. Este foarte adevărat. Am avut sentimentul acesta matern din ce în ce mai des în ultima perioadă, doar că în această dimineață am primit o veste foarte frumoasă. Prietena mea Catrinel Menghia a născut o fetiță perfect sănătoasă, mi-a adus o mare bucurie în suflet și m-a pus pe gânduri. Silviu  e puțin plecat, probabi când se va întoarce vom discuta despre acest lucru'.

Silviu Țolu se află în această perioadă în competiție la Ferma, departe de iubita lui, dar cu siguranță mesajul acesteia a ajuns la el, iar noi așteptăm din clipă-n clipă, o dată cu revenirea sa acasă, vești despre o posibilă sarcină.

Lili Sandu și iubitul ei, Silviu Țolu

Lili Sandu, ținta răutăților pe net după ce a anunțat că își dorește un copil

În vreme ce majoritatea urmăritorilor lui Lili pe Instagram au felicitat-o și susținut-o pentru decizia de a face un copil, au existat, așa cum se întâmplă în social media, și răutăți. Provocată de un internaut a cărui observație a fost 'ți-a venit sau ți-a cam trecut rândul?', Lili a răbufnit: 'Femei din astea frustrate ca tine, care nu fac decât să judece oamenii, își reflectă de fapt viața lor mizeră pe care nu au curajul să și-o recunoască atunci când se uită în oglindă. Ce să zic, trist, cu atât mai mult cu cât peste 90% din hate îl primim, culmea, tot de la femei…dar dacă asta vă definește ca oameni, nu are decât să-mi fie milă.'

Foto: arhiva VIVA!

Citește și:

Ilie Năstase a fost condamnat la închisoare. Ce pedeapsă a primit fostul tenismen

Ioana Ginghină s-a retras din showbiz. Cum arată și ce face acum cea mai sexy actriță de telenovele

.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton