Lili Sandu, de urgență la spital cu copilul! Cum se simte Thomas Jay: „A luat un virus, o bacterie”

 Lăstun Ana Maria
.

Lili Sandu a trăit clipe greu de imaginat când, la întoarcerea din vacanță, a ajuns de urgență la spital, cu copilul. Micuțul Thomas Jay a avut febră mare, iar încercările disperate ale mămicii de a-i scădea temperatura au eșuat lamentabil. Ce diagnostic i-au pus medicii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Lili Sandu a tras o sperietură zdravănă când, în urmă cu puțin timp, a ajuns la spital cu copilul, de urgență! Alături de partenerul său de viață și de micuțul Thomas Jay, vedeta s-a bucurat de o vacanță de vis în familie, dar revenirea în țară i-a pus pe jar pe tinerii părinți. Lili Sandu a ajuns cu copilul la spital în miez de noapte, când temperatura micuțului a ajuns la 39.5 °C. Vedeta a încercat din răsputeri să îi scadă temperatura, însă nu reușea, așa că a decis să se deplaseze direct la Unitatea de Primiri Urgențe.

Citește și: De ce au amânat nunta Lili Sandu și Silviu Țolu. Cum se înțelege vedeta cu socrii: „Din prima clipă…”

Citește și: Bianca Drăgușanu, atac dur la Lili Sandu, după ce a zis că îi e dor de burtica de gravidă: 'Sunteți niște false astea care ați născut acum o lună de zile'

Citește și: Vali Bărbulescu s-a iubit cu Lili Sandu: „Este foarte pasională!'/ DJ-ul a fost eliminat din FERMA de Silviu Ţolu, actualul iubit al vedetei

Citește și: Îți mai amintești cum arăta Lili Sandu acum 12 ani? Iată fotografii de colecție cu ea înainte să plece în SUA

În urma unor serii de teste și analize, medicii au relevat și un diagnostic pentru copilul lui Lili Sandu. Astfel, micuțul Thomas Jay suferă de „roseola infantum', una dintre bolile copilăriei. Printre manifestările acestei afecțiuni se numără și apariția unor pete roșii pe piele sau creșterea exacerbată a temperaturii corporale.

lili-sandu-la-spital-cu-copilul-1-Copy-Copylili-sandu-la-spital-cu-copilul-1-Copy-Copy

Lili Sandu, primele declarații după ce a ajuns la spital cu copilul

„Am trecut de la extaz la agonie. (…) Am ajuns acasă și Thomas a făcut febră chiar în noaptea în care am ajuns. Ardea pe la 3 dimineața, 39,5. A doua seară am ajuns și la urgență. Trei zile și jumătate s-a umplut de bubițe – roseola infantum. Am mai citit și eu despre ea, o boală a copilărie, trebuia s-o facă, s-a imunizat', a dezvăluit Lili Sandu, pe Instagram.

Mai mult decât atât, vedeta s-a învinovățit pentru ceea ce i s-a întâmplat copilului ei. Lili Sandu a crezut că totul se petrece în urma zborului cu avionul, atunci când i-a permis micuțului să descopere cabina aeronavei și să atingă mai multe suprafețe.

„Eu am fost cu 'învinovățelile' mele. A lins avionul dintr-un cap în celălalt. Am zis să fiu o mamă din aia cool, să nu stau cu șervețele. (…) Am zis că sigur a luat ceva, un virus ceva, o bacterie, începuse și diareea', a mai precizat vedeta.

Lili Sandu a avut probleme cu micuțul Thomas Jay, imediat după naștere

„A fost un moment extrem de dificil pentru mine pentru că la primul copil, îți dai seama, nu știi ce se întâmplă. Totul ți se pare dus la extrem. Vrei ca bebe să fie bine, să fie sănătos. Din păcate a avut un icter mai prelungit, destul de puternic, din cauza unei incompatibilități a grupei de sânge. Noi nu am știut despre lucrul acesta și poate a fost mai bine pentru că dacă aș fi știut aș fi stat 9 luni gândindu-mă la momentul ăla. 

El ar fi putut să ia grupa de sânge a mamei, dar a luat grupa de sânge a tatălui și atunci s-a produs acolo un disconfort, ca să-l numesc așa, pentru bebe. Acum este foarte bine. (…) 10 zile am stat în spital. A fost ținut la lampă. Două zile nu am putut să-l văd. Nu vreau să mă mai gândesc la momentele alea pentru că a fost un haos psihologic în capul meu. A fost destul de dificil', a declarat Lili Sandu în emisiunea Vorbește Lumea, în toamna anului trecut.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton