Lili Sandu – Apariţii super sexy pe plajă

 Florentina Liutic
.

La 37 de ani, Lili Sandu este într-o formă fizică perfectă, ca urmare a regimului alimentar pe care l-a adoptat de ani buni.

 

Vedeta a renunţat la zahăr, produsele de origine animală şi gluten, face zilnic sport, iar acest lucru se vede atunci când apare pe plaja în costum de baie.

 

Întoarsă recent dintr-o vacanţa exotică în Caraibe, Lili Sandu nu a rezistat prea mult departe de plajă, ea plecând în acest weekend pe litoralul românesc.

 

Acasă, Lili care a putut fi văzută recent în „Ferma vedetelor' a impresionat din nou datorită felului în care arată în costumele de baie din două piese. Cu un bust generos, un abdomen plat şi nişte picioare perfect tonifiate, Lili pare o puştoaică.

 

Garderoba sa de vară este una foarte veselă şi colorată, costumele de baie  şi rochiile în culori puternice, fustele scurte, pălăriile de soare fiind piesele cheie pe care le poartă.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton