Lili Sandu a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei de naștere. Vedeta a spus DA

 Pirvu Cristina
.

Lili Sandu a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei de naștere. Iubitul Silviu Toțu i-a pus marea întrebare, dacă vrea să fie soția lui, chiar în Istanbul, într-un cadru de poveste. Ea nu a stat pe gânduri și a spus DA. 

Pe 28 mai, aflați în Istanbul cu ocazia zilei ei de naștere, a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente din viața lui Lili Sandu și a lui Silviu Țolu. El a cerut-o în căsătorie, iar ea a acceptat.

Lili Sandu si Silviu ToluLili Sandu si Silviu Tolu

A postat și în mediul online un mesaj, dar și o fotografie.

'28.05.19 Istanbul ✨❤️?
#isaidyes', a scris Lili Sandu în dreptul fotografiilor publicate.

În urmă cu puțin timp, la evenimentul organizat de revista noastră, cei doi s-au dat de gol referitor la căsătorie. Lili Sandu a venit la VIVA! Party 2019 îmbracată într-o rochie albă, dintr-o colecție bridal, glumind că ‘dacă nu port rochie de mireasă acum, nu mai port niciodată’. L-a avut alături pe Silviu Țolu, îmbrăcat de asemenea în alb. Întrebată de reporterul VIVA! când va avea loc nunta cu Silviu, Lili s-a întors spre iubitul ei: ‘Mi se pare frumos să răspunzi tu la întrebarea asta’. Manechinul ne-a asigurat că vom afla la momentul potrivit și că nu vrea să strice surpriza dezvăluind posibilele planuri.

Lili Sandu a îmbrăcat rochia de mireasă la 40 de ani

Sunt peste trei ani de când Lili Sandu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu manechinul international Silviu Țolu. Deși nu mulți dădeau șanse la început relației, având în vedere că între cei doi este o diferență de vârstă de 12 ani, iată că celebrul cuplu nu doar că a rezistat, dar are planuri serioase de viitor.

Foto: VIVA! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton