Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor se mărită. Cine este iubitul ei, cu 20 de ani mai în vârstă

 Lupescu Anca
.

Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor urmează să se căsătorească. Lidia are o relație cu un scriitor, cu 20 de ani mai în vârstă decât ea. Cei doi au decis să își ducă relația la următorul nivel și să se căsătorească. Lidia Vadim Tudor, fiica cea mare a fondatorului PRM, își unește destinul cu al iubitului ei, un scriitor în vârstă de 50 de ani, potrivit unor surse citate de Cancan.ro.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pentru că este o prezența foarte discretă, Lidia Vadim Tudor și-a dorit ca totul să se întâmple în secret, fără ca presa să scrie despre asta și nici să nu apară imagini de la cel mai important eveniment al vieții sale.

În urmă cu câțiva ani, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor declara că tatăl ei era extrem de strict și că nu a îndrăznic niciodată să îi prezinte vreun iubit.

fete-vadimfete-vadim

'Nu era un părinte care să ofere libertate totală. Miza foarte mult pe mama pentru educarea noastră. El nu se implica în alegerile noastre. Nu puteam să ne facem un tatuaj, am fost crescute cu nişte valori şi principii. Nu i-am prezentat niciodată pe nimeni, niciun iubit. Nu conştientizăm încă ce s-a întâmplat', spunea Lidia în urmă cu câțiva ani.

Lidia Vadim Tudor a intrat în politică

Fata cea mare a regretatului Corneliu Vadim Tudor, Lidia, a șocat recent cu o mărturisire făcută în mediul online. Tânăra de 29 de ani a anunțat că va intra în politică fiind deranjată că Ținutul Secuiesc își dorește autonomia.

Lidia Tudor vrea să intre în politică

Fiica fostului senator şi lider al Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, a anunțat pe una dintre paginile sale de socializare că va intra în politică, deși în urmă cu câțiva ani spunea că nu va urma niciodată acest drum.

Fata cea mare a regretatului om politic și scriitor a transmis că va înființa o nouă formațiune politică având în vedere că activitatea PMP este întreruptă în momentul de față din cauza proceselor interne, dar și juridice.

Tânăra a luat decizia de a intra în politică după ce Camera Deputaților a votat tacit autonomia Ținutului Secuiesc. Conform inițiativei legislative, limbile maghiară şi română ar urma să fie folosite în instituţiile publice de toți cetăţenii din zona respectivă.

„Nu susțin și nu voi susține niciodată niciun om politic sau partid din România, în afară de o posibilă formațiune care să reflecte întocmai valorile pe care tatăl meu ni le-a insuflat tuturor și pentru care s-a luptat timp un sfert de secol: integritatea teritorială a României, bunăstarea românilor, necesitatea dezvoltării noastre ca stat și ca popor prin propriile noastre forte și resurse – resurse de care să beneficieze românii, și nu străinii, care să aducă prosperitate românilor, și nu străinilor, care să îi pună pe români și România pe harta Europei ca stat independent, indivizibil și de sine stătător, nu colonia din prezent!

Citește și: Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui: „Sper să mă iubească și actuala lui soție'

Citește și: Andreea Luiza de la „Mireasă pentru fiul meu' este însărcinată! Cine este tatăl copilului

Citește și: Monica Gabor, prima fotografie de familie, cu Mr. Pink, fiul lui și Irina Columbeanu. Ce mult a crescut Irinuca!

Citește și: Alina Pușcau și-a ajutat mama să divorțeze de tatăl violent. Cât de mult a marcat-o: „A fost dificil, dar necesar'/ INTERVIU

Cum spuneam, o asemenea formațiune este nu numai necesară, ci poate chiar obligatorie, în contextul în care astăzi, când pe șestache aflăm că forul numit Camera Deputaților a votat autonomia Ținutului Secuiesc, «liderul opoziției» din România iese cu declarația pe care o vedeți pe ecran. Astăzi, la mai bine de 4 de la moartea lui, Vadim va sta în coastă!', a scris Lidia pe contul de Facebook, în urmă cu câteva luni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton