Lidia Buble și Răzvan Simion, tot mai des separați. Prezentatorul TV a plecat în vacanță cu fosta soție și copiii

 Cica Cristina
.

După ce în ultima perioadă au apărut zvonuri potrivit cărora relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion nu ar merge tocmai bine, prezentatorul a uimit când a postat pe Instagram imagini din vacanță cu fosta soție și copiii.

Razvan-Simionescu-1Razvan-Simionescu-1

Se pare că nu totul este roz în relația dintre Răzvan Simion și Lidia Buble dacă ne luăm după ultimele imagini postate de prezentator pe rețelele de socializare. Fanii au rămas suprinși să vadă cât de fericit pare Răzvan, alături de fosta soție și de copii, la munte, scrie cancan.ro.

Lidia Buble nu apare în nicio imagine, semn că ar fi rămas acasă.

„Ne vedem doar pe teritorii neutre”, a scris Răzvan în dreptul fotografiilor postate.

Citește și: Probleme în Paradis? Replica lui Răzvan Simion, care ne duce cu gândul că relația cu Lidia Buble ar fi pe butuci

Răzvan Simion și Lidia Buble, probleme în relație?

Nu se știe la acest moment cum stau lucruile între Răzvan Simion și Lidia Buble, mai ales că, la un moment dat, Răzvan a dat de înțeles în timpul emisiunii ‘Neatza cu Răzvan și Dani că relația lor ar fi pe butuci.

„Pentru că relația noastră, dragul meu prieten, începe să fie din ce în ce mai… Mă rog, a spus el la un moment dat.

De menționat că, în perioada sărbătorilor de iarnă, Lidia Buble a mers acasă, la părinți, la Deva, fără Răzvan. Mai exact, cei doi au petrecut Crăciunul separat.

Cu toate acestea, după o relație de 5 ani, nimeni nu crede că cei doi se despart definitiv. „De vină” să fie sentimentele puternice și intense care îi leagă.

„El şi-a făcut curajul de a mă aborda. Apoi au urmat şi primele noastre întâlniri… Iar eu, când ştiam că se apropie momentul să plece, plângeam. Deşi ştiam că urma să ne vedem a doua zi. Dar plângeam de fericire şi de dor, pentru că abia aşteptam să-l văd iar. Nu mi s-a întâmplat asta cu nimeni altcineva în afară de el', susținea Lidia Buble în urmă cu ceva timp, subliniind că legătura dintre ei este una incredibilă.

Sursa foto: Instagram

Citește și: Răzvan Simion, mașină de zeci de mii de euro pentru Lidia Buble de ziua ei: 'Sunt în stare de șoc'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton