Lidia Buble refuză să cânte la petreceri pe bani puțini: "Nu onorăm toate cererile pe care le primim"

 Pirvu Cristina
.

Lidia Buble este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi. Merge la multe concerte, dar și la evenimente mondene, acolo unde face declarații. Iată că acum iubitul și managerul ei, Răzvan Simion, a dezvăluit că multe oferte pe care le primesc le și refuză. 

Lidia Buble are o mulțime de fani care o urmăresc la toate concertele și la evenimentele publice. Are un program încărcat, motiv pentru care uneori renunță la petrecerile private. Este selectivă și se uită și la bani, după cum a declarat Răzvan Simion.

„Da! De ce? Tăiem factură, dacă asta te interesează! Şi pentru domnii de la ANAF, tăiem factură dintotdeauna! Săptămânile viitoare cred că avem vreo trei nunţi! 

E adevărat, suntem selectivi, suntem selectivi prin prisma  preţului..să nu te gândeşti că onorăm toate cererile pe care le primim. Au fost cazuri când am refuzat! Unii bani se mai şi refuză! E important să mai şi refuzi din bani!”, a spus Răzvan la Xtra Night Show, emisiunea de la Antena 1.

Lidia Buble își dorește să aibă cinci copii

Cântăreața este foarte apropiată de familia ei și își iubește foarte mult frații, dar și nepoții. În fiecare an, Lidia Buble face pe Moș Crăciun și se pregătește cu cadouri pentru toți membrii familiei. Iubita lui Răzvan Simion a recunoscut că pentru moment nu va face copil, mai ales că încă nu este căsătorită.

„Da, sunt însărcinată dragii mei. Am foarte multe sarcini de dus! Acum vine Crăciunul şi am mulţi nepoţi, trebuie să cumpăr cadouri, deci am multe sarcini de dus. Pentru moment eu nu fac un copil, va veni la timpul potrivit. Îmi doresc mulţi copii pentru că provin dintr-o familie numeroasă. Îmi doresc să am cinci copii’, a declarat Lidia Buble, la o emisiune TV.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton