Lidia Buble, terorizată la Sunt celebru, scoate-mă de aici! A izbucnit în lacrimi: „Când am văzut ce a ieșit din ea, arăta ca…”

 Borcilă Andreea
.

Lidia Buble, terorizată la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Artista a acceptat provocarea vieții sale, aceea de a participa la emisiunea de supraviețuire din Republica Dominicană. Încă din prima zi în care a ajuns în junglă, cântăreața a avut parte de o probă neobișnuită, urmată de un șoc și de multe lacrimi. Iată ce a dezvăluit vedeta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI

Lidia Buble este unul dintre concurenții care participă în sezonul doi de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, marca PRO TV. Fanii au putut vedea primul episod, care s-a difuzat pe micul ecran duminică seara, 4 septembrie. În total, 12 vedete au plecat în jungla din Republica Dominicană pentru a-și înfrânge fricile și pentru a-și testa limitele.

adela-popescu-1adela-popescu-1

Încă din prima seară, prezentatorii emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici!, Cabral și Adela Popescu, i-au așteptat pe concurenți cu o cină neobișnuită. Dacă unii dintre participanți s-au descurcat, au fost și vedete care au trecut printr-un atac de panică.

Citește și: Cum au reacționat apropiații lui Cornel Palade când au aflat că participă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!':„La ce aveți în cap, aveți șansa să…'

Citește și: Bia Khalifa, clipe de groază la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'.Ce a fost nevoită să mănânce, pentru a-și înfrunta fobia

Citește și: Horia Brenciu, detalii neștiute despre relațiile lui amoroase, din trecut:„Nu de puține ori, fetele au făcut primul pas' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțeleg Theo Rose și Smiley, cei doi jurați care împart scaunul de la Vocea României:„Spun tot ce știu'

Lidia Buble, terorizată la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! a avut premiera la PRO TV duminică seara, 4 septembrie. În total, 12 vedete au acceptat aventura vieții lor, participând într-un show de supraviețuire. Cu toții au de trecut probe dificile, care îi scot din zona lor de confort. Condițiile de trai, hrana puțină i-au pus în dificultate pe mulți dintre concurenți. În prima seară din Republica Dominicană, Cabral și Adela Popescu i-au așteptat cu o cină neobișnuită. Lidia Buble, unul dintre participanți, a trebuit să consume un preparat special, gătit de un bucătar profesionist, însă nu a fost pe placul vedetei. Cântăreața a făcut un atac de panică atunci când a văzut că în farfurie are un păianjen tarantulă la grătar, pe care a trebuit să-l consume printre multe lacrimi și suspine. Ea a dezvăluit, înainte să plece, că are fobie de păianjeni. Până la urmă a reușit să treacă proba cu brio.

„I-am tăiat cocoașa aia din mijloc, ce Doamne iartă-mă era, și, când am văzut ce a ieșit din ea… Arăta ca un puroi verde. După care capul, fundul, picioarele și de gust nu mai are rost să vă spun', a spus artista la testimoniale, potrivit Fanatik.

Tania Budi: „Am mâncat și eu patru'

Cântăreața a început să aibă un atac de panică, însă a reușit să mănânce creatura gătită, printre multe lacrimi, în 52 de secunde. Atât Adela Popescu, cât și Tania Budi i-au fost alături Lidiei Buble și au încurajat-o, fiindcă nu are de ce să-i fie frică. „E gătită, stai liniștită. Am mâncat și eu patru', i-a spus Tania Popa Lidiei Buble.

Al doilea sezon de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! a revenit la PRO TV, după șapte ani de pauză. Show-ul va fi difuzat în fiecare duminică, luni și marți.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton