Lidia Buble a fost eliminată de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!". Artista a izbucnit în plâns: "Am fost om cu toată lumea și..."

 Dumitrache Laura
.

Lidia Buble a fost eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.Lidia Buble a părăsit competiția Sunt celebru, scoate-mă de aici. După patru săptămâni în care s-a luptat cu foamea, condițiile de trai dificile, dar și cu tensiunile dintre concurenți, artista a fost eliminată. Giani Kiriță, Lidia Buble și Ruxi au fost nominalizați pentru eliminare și s-au întrecut pentru a rămâne în concurs. Lidia a pierdut proba și a părăsit competiția.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble a fost eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Lidia Buble a părăsit competiția după patru săptămâni de provocări intense. Artista a reușit să facă față cu brio tuturor situațiilor complicate. Cu toate astea, miercuri seara, Lidia a fost eliminată din concurs. Aceasta a fost nominalizată alături de Giani Kiriță și Ruxi să plece acasă, iar cântăreața a pierdut proba.

lidia a plecatlidia a plecat

Giani, Kiriță și Ruxi au fost și ei la un pas de eliminare, după ce au fost nominalizați să plece acasă. Lidia Buble a fost cea care a pierdut proba și a fost eliminată. Vedeta a părăsit competiția cu ochii în lacrimi, transmițându-le un mesaj tuturor colegilor din competiție.

Citește și: Ce este nictofobia, boala de care suferă Lidia Buble, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Citește și:Giani Kiriță a făcut-o pe Lidia Buble să plângă la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:”Îmi pare rău pentru ea, dar…”

Citește și: Cum se înțeleg băieții Adrianei Bahmuțeanu cu fiul logodnicului mamei lor:„Au meșterit împreună prin casă. L-a pus pe Maxi să…'

Citește și: Amna e hărțuită de un bărbat pe internet.Artista primește zeci de mesaje de la un necunoscut: „M-a disperat”

Lidia Buble a fost eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

După o lună petrecută la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, Lidia Buble a părăsit competiția. Miercuri seara, Giani Kiriță, Ruxi și Lidia Buble s-au luptat după ce au fost nominalizați spre eliminare. Lidia a fost cea care a pierdut proba și a plecat acasă. Artista a plecat în lacrimi, declarând că și-ar fi mai dorit să mai rămână în concurs. Cu ochii în lacrimi, Lidia Buble și-a îmbrățișat colegii și a ținut un discurs emoționant.

Chiar dacă plec, sunt atât de câștigată, pentru că mi-am făcut într-o lună amintiri cât alții nu și-au făcut într-o viață. Am câștigat prieteni adevărați, am învățat lecții importante. Competiția asta e ca un carusel, te trece prin toate stările posibile. Îmi pare foarte rău că plec. Mi-aș fi dorit să mai rămân în joc, pentru că psihicul mă mai ducea mult și bine. Plec cu capul sus. Am fost om cu toată lumea și acest lucru mă bucură cel mai tare, a mărturisit cântăreața. „Și ce credeți? Ies din competiția asta carnivoră, a spus Lidia.

Tania Popa a izbucnit în lacrimi

În cele patru săptămâni petrecute pe insula dominicană, Lidia Buble a avut parte de experiențe de neuitat. Artista s-a înțeles bine cu toți coechipierii săi, iar Tania Popa a izbucnit în lacrimi când a aflat că Lidia a fost cea care a părăsit competiția. Odată cu plecarea cântăreței, Ruxi Opulenta și Giani Kiriță se întorc lideri din câmp.

Lidia Buble a reușit să facă față provocărilor din junglă și și-a înfruntat cele mai mari temeri. Într-una dintre edițiile emisiunii, vedeta a fost provocată să mănânce un paianjen, și deși avea o mare fobie, aceasta a dus proba până la capăt.

Lidia Buble a dezvăluit că suferă de nictofobie

Artista a dezvăluit într-o ediție recentă la Sunt celebru, scoate-mă de aici, că suferă de nicrofobie. Vedetei îi este frică de întuneric. Nictofobia este o afecțiune medicală, iar simptomele pot fi greu de înfruntat. Din cauza acestei boli, Lidia Buble trece prin momente grele și suferă de anxietate.

Dacă am tablouri prin casă mă gândesc că noaptea pleacă aia din tablou… Am nopți în care nu închid niciun ochi.Adorm doar spre dimineață când se luminează afară, 2-3 ore. În unele seri e chinuitor. În momentul în care rămân singură o iau razna rău de tot.', a spus artista.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton