Lidia Buble a recunoscut! Încă locuiește cu Răzvan, la două luni de la despărțire. Confesiunea pe care i-a făcut-o lui Dani: „Deocamdată mai suntem vecini”

 Lupescu Anca
.

Prezenți pentru prima dată după despărțire în același platou de televiziune, Lidia Buble și Răzvan Simion s-au dat de gol fără să vrea. Invitată la Neața cu Răzvan și Dani, Lidia a recunosc că încă mai locuiește în aceeași casă cu fostul ei iubit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dani Oțil a întrebat-o pe Lidia dacă mai e vecină cu el.

 'Mai suntem vecini?', a întrebat-o Dani pe Lidia.

'Suntem, deocamdată mai suntem', a răspuns Lidia. 

'Luna asta am avut așa niște probleme. Mă, dacă îi era rău vreunuia dintre voi, să dea ăla, ultimul telefon când îți tremură mâna. Mă, nu știu unde să vin să vă salvez!', a mai spus Dani.

Artista a fost invitată în platoul emisiunii prezentate de fostul ei iubit și de Dani Oțil și cu toate că ambii au încercat să se comporte ca două persoane mature, a fost inevitabil să nu se citească pe fețele lor incomoditatea de a fi față în față, în direct.

Dani s-a cam bâlbâit în fața artistei, moment în care Răzvan nu s-a putut abține și i-a spus partenerului de emisiune că este pus într-o mare dificultate. 

„Ești pentru prima oară în mulți ani într-o mare dificultate să formulezi intrebari', i-a spus Răzvan Simion lui Dani Oțil în momentul în care a văzut că îi este greu să formuleze câteva întrebări.

„Stai liniștit că am făcut interviu și cu Mihaela Rădulescu', i-a răspuns Dani lui Răzvan. 

Dialogul a continuat, după care Dani a făcut o remarcă:

„Îți priește viața după…. pandemie', i-a spus Lidiei Buble. 

„Da, sunt foarte bine, sunt fericită', a răspuns imediat Lidia, după care s-a făcut liniște în platou.

„Mă intimidezi foarte tare în dimineața asta', i-a spus Lidia lui Dani după momentul de liniște. 

„Eu te intimidez?', i-a spus, la rândul lui, Dani Oțil. 

Reamintim că anunțul despărțirii a fost făcut de matinalul de la Antena 1, care a ținut să precizeze că Lidia nu mai este fericită alături de el.

Citește și: Lidia Buble a clacat! Despărțirea de Răzvan Simion i-a pus capac și a izbucnit în plâns, pe Instagram: „Pot eu oare s-o iau de la început?’

suma-absolut-fabuloasa-cati-bani-castiga-lidia-buble-si-razvan-ssuma-absolut-fabuloasa-cati-bani-castiga-lidia-buble-si-razvan-s

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat’, a fost o parte din mesajul transmis de prezentator.

Cântăreața a declarat că a suferit mult pentru că lumea o considera vinovată de divorțul lui Răzvan de fosta lui soție.

'Am fost judecată pentru ce eram și ce spuneam și mă afecta foarte tare. Acum nu mă mai afectează nimic. Cel mai greu mi-a fost în urmă cu cinci ani, când toată lumea credea că e vina mea', a mărturisit Lidia Buble, în cadrul unei emisiuni TV.

Ea a spus că Răzvan are un rol important în cariera ei.

'Răzvan e pionul principal în cariera mea și vreau să-i mulțumesc că șă-n ziua de azi mă sprijină și mă ajută să evoluez. Suntem doi oameni maturi care știm să diferențiem partea sentimentală de partea de afaceri. Mă așteptam să fiu mult mai bombardată cu întrebări despre acest subiect, dar lumea știe că am fost mereu discretă și, doamne ajută, nu a fost cum îmi imaginam', a încheiat artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton