Lidia Buble a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru mituirea a doi poliţişti

 Raiciu Adriana
.

Lidia Buble a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru mituirea a doi poliţişti. Cântăreața Lidia Buble a fost condamnată definitiv, vineri, 5 mai 2023, de Curtea de Apel București în dosarul în care a fost trimistă în judecată de DIICOT pentru că a mituit doi polițiști.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru mituirea a doi poliţişti. Cântăreața Lidia Buble a fost condamnată definitiv, vineri, 5 mai 2023, de Curtea de Apel Bucureşti în dosarul în care a fost trimisă în judecată de DIICOT pentru că a mituit doi poliţişti de la Brigada Rutieră ca să nu fie testată cu etilotestul, a informat Agerpres.

li2-3li2-3

Curtea de Apel București a respins ca nefondat apelul depus de procurori, fiind menţinută pedeapsa aplicată de Tribunalul Bucureşti în noiembrie 2022.

Citește și: De ce nu vrea Lidia Buble să-și facă nicio operație estetică: „Nu aș apela să-mi fac vreo ajustare. A fi natural este unic si de mare mandrie’

Citește și: Ce dietă ține Lidia Buble și ce trucuri de frumusețe are: „De mică am acest stil alimentar sănătos. Din meniul meu zilnic nu lipsesc…’

Citește și: Vulpița și Viorel au ajuns în pragul sărăciei, în Blăgești, după ce au plecat de la Acces Direct: „Acum e greu, când vine frigul și…’

Citește și: Cum va arăta costumul de mire al lui Smiley, la nunta cu Gina Pistol: ‘Nu va epata. Bijuteria este mireasa. Va fi ceva special oricum… ‘

Lidia Buble a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare

Lidia Buble a primit un an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, însă magistraţii au dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, stabilind un termen de încercare pe o durată de 2 ani. În această perioadă, cântăreața trebuie să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă sau la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie Socială Sector 1 Bucureşti, pe o perioadă de 90 de zile.

În acelaşi dosar, unul dintre poliţiştii care au primit mită de la cântăreaţă, Constantin Marius Miulescu, a fost condamnat la 3 ani închisoare cu suspendare şi interzicerea ocupării funcţiei de agent de poliţie pe durata unui an de zile. În plus, de la el a fost confiscată suma de 450 lei, reprezentând mita primită de la Lidia Buble.

În cazul altor doi inculpaţi – o femeie poliţist şi un prieten al Lidiei Buble -, instanţa a dispus disjungerea dosarului şi judecarea lor separat.

Procurorii DIICOT au prins-o întâmplător pe Lidia Buble că i-a mituit pe cei doi agenţi de la Rutieră. Ea a cerut sfatul prin telefon unui prieten în legătură cu suma ce urma să o dea poliţiştilor, însă amicul ei era vizat de o anchetă privind traficul de droguri, având telefonul pus sub supraveghere.

În noaptea de 15 februarie 2021, Lidia Buble s-a urcat la volan şi s-a deplasat la o benzinărie din apropierea locuinţei pentru a cumpăra o sticlă cu apă. După ce a ieşit de la benzinărie, a fost oprită de o patrulă de poliţie (un bărbat şi o femeie), care i-a solicitat actele şi declaraţia pe proprie răspundere, având în vedere că era instituită starea de alertă pe fondul pandemiei de COVID-19.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton