Lia Bugnar nu o cunoaște personal pe Theo Rose, deși lucrează împreună la serialul Clanul: "Nu am vorbit niciodată cu ea..." Ce a spus despre sarcina artistei

 Raiciu Adriana
.

Lia Bugnar susține că nu cunoaște personal pe Theo Rose. După o perioadă în care toată lumea aștepta o reacție din partea ei, Lia Bugnar vorbește acum despre relația pe care o are cu Theo Rose, actuala iubită a lui Anghel Damian. De asemenea, actrița a mai făcut mărturisiri și despre sarcina artistei, în cadrul unui interviu. Iată declarațiile făcute de aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lia Bugnar este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vreme de nouă ani a trăit o poveste de dragoste alături de Anghel Damian, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată vara acesta. Regizorul a intrat într-o relație cu Theo Rose, cea care o interpretează pe Vera în serialul Clanul, și chiar urmează să devină tătic pentru prima oară.

actor-anghel-damian-683×1024-1actor-anghel-damian-683×1024-1

Lia Bugnar s-a ținut departe de acest subiect și, ori de câte ori era contactată de jurnaliști să comenteze cele întâmplate, refuza să răspundă. Într-un interviu recent, scriitoarea a vorbit deschis despre sarcina lui Theo Rose și despre evenimentele petrecute în ultimele săptămâni.

Citește și: Ce au făcut Theo Rose și Lia Bugnar, când s-au întâlnit la un eveniment.În ce ipostaze au fost surprinse împreună

Citește și: Theo Rose se confruntă cu probleme în sarcină: ‘Am fost pe perfuzii, mi-a fost rău’

Citește și: Olguța Berbec, noi detalii despre procesul cu Niculina Stoican, după ce a dat-o în judecată:„În momentul interogatoriului, a recunoscut că a furat’ / EXCLUSIV

Citește și: În ce își investește Cătălin Botezatu banii și cât a valorat primul premiu din cariera lui: „În general, ceasurile sunt cele mai scumpe. Depășesc…’ / EXCLUSIV

Lia Bugnar susține că nu cunoaște personal pe Theo Rose, deși lucrează împreună la același serial

Printre altele, Lia Bugnar a mărturisit că nu o cunoaște pe Theo Rose și nu a interacționat niciodată cu ea, făcând referire la aceasta la „acea fată care joacă în serialul Clanul”.

Cât despre sarcina artistei, fosta parteneră a lui Anghel Damian este de părere că trebuia ținută departe de lumina reflectoarelor, întrucât un astfel de început are delicatețe și timiditatea lui.

„Eu nu am vorbit în viața mea cu Theo Rose. Presupun că ne referim la acea fată care joacă în Clanul', nu? Și care cântă, nu? Eu sunt scenarist, eu stau acasă și scriu, nu prea am legătură cu actorii din serial, decât cu cei cu care mă știam de mai demult. Ei îmi mai scriu și îmi mulțumesc pentru diverse lucruri.

Cu actrița din rolul Vera' nu am o relație. Și, în afară de asta, ați vorbit de o sarcină?… Cred că orice lucru de început are delicatețea lui, timiditatea lui și cred că nu trebuie pus pe toate tarabele pentru că este mai bine să mergi pe burtă la astea, deoarece lucrurile trebuie să se întâmple așa cum trebuie.

Nu trebuie să fie un subiect de ziar (n. R – sarcina lui Theo Rose) pentru că sunt atât de multe lucruri delicate la o asemenea situație și trebuie lăsate să se întâmple în felul lor, în armonia lor', a declarat Lia Bugnar, pentru Click!.

Ce relație are cu Marius Manole

S-au cunoscut pentru prima dată la un spectacol de teatru, unde au jucat împreună rolul de soț și de soție, iar de acolo a pornit totul. Tot în cadrul interviului, Lia a mai vorbit despre relația de prietenie pe care o are cu Marius Manole la momentul actual.

„Sunt prietenă cu Marius Manole. Facem lucrurile frumoase împreună, ne simțim bine împreună la muncă, în viață și în vacanțe, și peste tot. Marius ca actor o să fie un capitol din istoria teatrului românesc și o să se scrie mult despre asta când nu o să mai fiu nici eu, dar nici el. În două cuvinte, Marius este un actor extraordinar de hăruit și de generos. Nu este tipicar, este un om generos pe scenă și creativ.', a spus Lia Bugnar, pentru sursa citată anterior.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton