Lia Bugnar, adevărul despre relația de prietenie cu Marius Manole: "Ne-am îndrăgostit ireparabil"

 Laciu Andreea
.

Lia Bugnar, adevărul despre relația de prietenit cu Marius Manole. Lia Bugnar și Marius Manole parcă sunt de nedespărțit. Prieteni foarte buni și în viața de zi cu zi, joacă împreună și pe scenă, așa că nici nu este de mirare că petrec foarte mult timp împreună. Au același simț al umorului, amândoi sunt onești, nu se tem să spună exact ceea ce gândesc și sunt și extrem de talentați. Totodată, amândoi sunt și urmăriți de un număr mare dintre admiratorii lor pe rețelele de socializare, acolo unde îi țin pe aceștia la curent cu spectacolele în care sunt implicați, dar și cu alte aspecte legate de viața lor cotidiană.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Lia Bugnar, adevărul despre relația cu Marius Manole. Actriță, scenaristă și regizoare, Lia Bugnar este una dintre cele mai apreciate și mai respectate femei din industrie. Își împarte timpul între serialul Clanul de la Pro TV și spectacolele de teatru. Călătorește mult prin țară, dar atunci când o face împreună cu Marius Manole, postările lor de pe Social Media devin un deliciu! Cei doi sunt prieteni de ani buni.

lia-bugnar-1-1lia-bugnar-1-1

Lia Bugnar, adevărul despre relația de prietenie cu Marius Manole

Așa cum era și de așteptat, relația lor de prietenie a început chiar de la un spectacol de teatru. Au jucat împreună rolul de soț și de soție și de acolo a pornit totul.

„Ne-am cunoscut acum o sută de ani în teatru (repetam împreună într-un spectacol, eram chiar soț și sotie) și ne-am îndrăgostit ireparabil”, a declarat Lia Bugnar, în exclusivitate pentru Fanatik.ro.

Citește și: Cu ce se ocupa Lia Bugnar, înainte să devină actriță: „Nu m-au mai pus să mă dezbrac, m-au luat direct'

Citește și: Ioana Ginghină a dezvăluit problemele grave din teatrul condus de Cove: „Greață și deznădejde”

Citește și: Motivul pentru care Lia Bugnar nu are copii. Ce a dezvăluit fosta iubită a lui Anghel Damian

Citește și: Sonia Argint a divorțat în secret de Horațiu Ionescu: 'Am evoluat diferit. Mi-am reorganizat viața'

Când a luat contact cu teatrul

A simțit o atracție pentru rolul de regizor și scenarist încă din școala generală, dar a luat cu adevărat contact cu lumea teatrului atunci când a ajuns la facultate.

„Cu lumea artistică am luat contact când am intrat la facultate. N-am fost un copil dus la teatru, eram complet nepregătită pentru lumea asta. În schimb, am făcut dintotdeauna teatru, fără să fi văzut. Am inventat apa caldă, cum s-ar spune.

Scriam încă din școala generală niște spectacole, scenete și le montam în clasă, făceam distribuții după cum mă tăia capu și prezentam produsul final pe la serbările școlii. Mă mir și acum de faptul că mă ascultau colegii, îmi legitimau statutul de scriitor, regizor, deși nici eu, nici ei nu știam ce e aia pe atunci”, a mai declarat Lia Bugnar.

Ce recomandări are pentru tineri

Nu îi place să dea sfaturi, dar are totuși câteva recomandări pentru tinerii care își doresc să se dezvolte mental într-un mod armonios.

„Oooo, sunt atât de multe cărți! Atât de mulți oameni excepționali care s-au ocupat cu scrisul! Nu cred că sunt în stare să aleg una. Poate, ca să mă întorc la punctul 0, aș alege De veghe în lanul de secară' a lui J. D. Sallinger, cartea care, în cele câteva zeci sau poate o sută și ceva de pagini, spune totul despre om. (…)

Dacă aș da sfaturi, ar însemna că am descoperit vreo rețetă. Ori nu e cazul. Viața mea este o echilibristică permanentă și momentul în care te-apuci să dai sfaturi mi se pare numa bun să-ți pierzi propriul echilibru, ca să înțelegi mesajul pe care universul ți-l transmite: vezi-ți de treaba ta și mergi pe burtă, mai ales dacă lucrurile iți ies cât de cât! Nu vreau să atrag atenția Divinității asupra mea, s-ar putea să mă ia la ochi și să constate că am mai mult decât merit”, a mai povestit Lia Bugnar.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton