Leonardo DiCaprio – Înconjurat de femei superbe la Saint Tropez

 Florentina Liutic
.

Actorul Leonardo DiCaprio a fost amfitrionul unei gale caritabile organizată ca în fiecare an la Saint Tropez.

 

Evenimentul foarte glam a avut loc pe un iaht de lux, iar la el au participat nume extrem de cunoscute din muzică sau modelling, în timp ce Leonardo DiCaprio a fost, ca de obicei, extrem de discret.

 

Mariah Carey, Bono, dar şi numeroase top modele au ţinut să-şi arate susţinerea pentru programele desfăşurate de Leonardo DiCaprio Foundation în privinţa protejării mediului înconjurător.

 

Doutzen Kroes, Constance Jablonski, Joan Smalls sau Naomi Campbell s-au aflat pe lista supermodelelor invitate de Leonardo DiCaprio. Singura absentă a fost Nina Agdal, frumoasa daneză de 24 de ani, cea cu care se presupune că Leo ar avea în prezent o relaţie.

 

Actorul a ţinut să aducă un omagiu victimelor atentatului de la Nisa, anunţând o donaţie generoasă pentru „Give For France', program dedicat familiilor victimelor şi supravieţuitorilor de pe Promenade des Anglais.

 

La licitaţia organizată s-au strâns aproximativ 45 de milioane de dolari, bani obţinuţi din scoaterea la licitaţie a unor tablouri aparţinând lui Jeff Koons sau Picasso, un weekend cu actorul la Palm Springs, un zbor cu elicopterul deasupra Everestului.

 

Foto: Hepta

 

Doutzen KroesDoutzen Kroes

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton