„Legații”, noul film al lui Iura Luncașu, lansat pe Netflix. Nicole Cherry, Smiley, Speak și mulții alții apar în comedie

 Miniosu Alexandra
.

„Legații', noul film al lui Iura Luncașu, a fost lansat pe Netflix. Comedia aduce publicului, în prim-plan, mai mulți artiști celebri din România. Printre aceștia se numără Smiley, Speak, Nicole Cherry, Skizzo Skillz, Ștefania, NOSFE etc. Iată care este subiectul peliculei și cum s-au descurcat protagoniștii la filmări. Ce spune regizorul român.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

„Legații', noul film al lui Iura Luncașu, a fost lansat pe Netflix. Comedia are o distribuție plină de vedete. Printre celebritățile care apar în peliculă se numără Smiley, Speak, ȘTEFANIA, Nicole Cherry, Skizzo Skillz, KEED, LUK Beats, Super ED și NOSFE. Sunt doar câțiva dintre cei care își vor încânta fanii prin rolurile lor jucate în cadrul producției.

film-legatii-1film-legatii-1

Filmul „Legații' are un subiect interesant, ce speră să prindă la public. Comedia lansată recent pe Netflix spune povestea unui grup de colegi care ajunge la munte, în cadrul unui teambuilding, pregătiți pentru un weekend specific corporatiștilor. Însă, după o noapte în care petrec, tinerii află, la micul-dejun, că de data asta urmează să facă ceva aparte.

Citește și: Oana Sârbu suferă în continuare după moartea părinților ei:„Dorm și acum cu păpușile de la tata!'

Citește și: De ce și-a anulat Bianca Drăgușanu vacanța din Dubai:”Am mare putere și…”

Citește și: Manu, din casa Mireasa, noi dezvăluiri despre fosta iubită însărcinată:”Încă o iubesc”

Citește și: Adrian Enache și Iuliana Marciuc petrec Paștele despărțiți:”Vom produce și bani”

„Legații', noul film al lui Iura Luncașu, lansat pe Netflix

Aceștia sunt informați de către Răzvan, CEO-ul companiei. El îi anunță că vor trebui să plece într-o drumeție de 24 de ore pe un traseu de munte. Dar lucrurile nu sunt chiar atât de simple pe cât par, pentru că tinerii vor fi legați între ei cu sfoară. Obiectivul este să ducă la bun sfârșit acest experiment, fără ca niciunul dintre ei să se dezlege. Deși, inițial, unii dintre ei protestează, ulterior își iau cu ei minimul necesar, se leagă la o distanță de doi metri între ei și pleacă la drum.

Iura Luncașu, regizorul peliculei „Legații', a descris noul proiect ca fiind unul foarte ambițios. Cât despre filmări, totul a fost spectaculos, cu toții având o energie foarte bună.

„A fost un proiect foarte ambițios, din punctul meu de vedere, pentru că a fost pentru prima dată când mi-am forțat puțin strategiile. M-am orientat spre o zonă în care îmi doresc să ajung, respectiv smart content. Nu mai sunt subiecte ușurele, facile. Am ales un subiect care să provoace audiența. Mi s-a părut cu atât mai interesant că distribuția a reacționat foarte bine la această idee și că nu eram eu singurul nebun care voia să facă altceva.

Totul a fost spectaculos la filmări, cu o energie foarte, foarte bună. Pe de altă parte, a fost un proiect ca toate celelalte, pentru că a fost un proiect de suflet', a povestit regizorul Iura Luncașu, conform libertatea.ro.

Nicole Cherry, Smiley, Speak și mulții alții apar în comedie

Iar pentru că din distribuția filmului „Legații' fac parte nume celebre din industria muzicală, pelicula vine și cu o coloană sonoră actuală. În cadrul acesteia se vor auzi Smiley, ȘATRA B.E.N.Z, Skizzo Skillz, Nicole Cherry, Bruja, Jean Gavril, Amuly, August Day și Tobi Ibitoye.

De altfel, ultima piesă a lui Smiley, lansată în colaborare cu ȘATRA B.E.N.Z, „Bani mulți (Fii tot ce poți)', e extrasă chiar de pe coloana sonoră a filmului „Legații'. De asemenea, o altă colaborare inedită e cea dintre Nicole Cherry și Skizzo Skillz pentru melodia „Lalele Lila'.

„Scenariul a suferit modificări'

Conform spuselor regizorului, filmul „Legații' a suferit mai multe modificări de-a lungul procesului creativ. Acesta a menționat însă că toate vedetele alese în distribuție, majoritatea nume celebre din industria muzicală, s-au ridicat la înălțimea așteptărilor.

„Distribuția a fost aleasă foarte ușor, pentru că eu căutam niște fețe foarte cool. Nu că nu aș fi găsit printre actori așa ceva. Diferența e că, inițial, povestea era despre niște cântăreți, iar ulterior am schimbat ideea scenariului și am ajuns la IT-iști. Dar, inițial, ideea de bază era că un grup de cântăreți, artiști mergeau într-un teambuilding de creație, la munte. Din acest motiv am ales cântăreți. Cine poate să joace mai bine rolul unui artist, cuiva din interior, decât ei, care știu despre ce e vorba?

Din mai multe motive, scenariul a suferit modificări, pentru că acesta este procesul de creație, și din artiști au devenit IT-iști. Toți joacă foarte bine. Nu poți să spui că se joacă doar pe ei, pentru că nu toți fac asta. Sunt unii care fac într-adevăr roluri puternice de compoziție și se descurcă foarte bine, cum ar fi cazul lui KEED. Sunt persoane cu care îmi doream să lucrez de mult', a adăugat Iura Luncașu.

Filmul „Legații' a fost produs de Lucas Art Film, Next Spot, Arc Pictures și HaHaHa Production și poate fi urmărit exclusiv pe Netflix.

Sursă foto: Libertatea, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton