Lecţii de viaţă pe care le putem învăţa din reality-show-uri

 Pirvu Cristina
.

Lecţii de viaţă pe care le putem învăţa din reality-show-uri. Să stai în faţa televizorului şi să priveşti show-ul tău preferat nu ai decât de învăţat. Serialele îţi pot oferi adevărate învăţăminte care pe viitor îţi vor fi de folos în relaţiile cu şefii tăi, cu prietenii sau cu familia. 

Indiferent de ţara în care sunt difuzate sau indiferent de subiect, reality show-urile dezvăluie adevărate subiecte universal valabile, în special cele create de Adam DiVello. Show-urile sale prezintă adevărate lecţii de viaţă despre iubire, muncă şi despre prietenie. Chiar şi relaţiile perfecte sunt puse la încercare pentru a vedea dacă rezistă, conform popsugar.com.

Prietenii te sfătuiesc, nu te critică

După cum Lauren Conrad şi-a dat seama, să îţi critici prietenul aflat în suferinţă nu faci decât să îi aduci şi mai multă supărare. De aici a învăţat o lecţie: să îi oferi aproapelui sfaturile cele mai bune nu faci decât să păstrezi prietenia.

Despărţirea este şi ea un început

Faptul că Lauren s-a despărţit de Jason Wahler şi Doug Reinhardt a creat nelinişte şi suferinţă, însă a însemnat şi o uşă deschisă pentru o nouă relaţie, iar dovadă stă statutul său actual. Chiar şi cele mai dureroase zvonuri şi bârfe conduc către şanse noi de a-şi cunoaşte jumătatea. Îţi lărgeşti orizonturile. Aşa că luaţi în considerare fiecare despărţire ca un nou început .

Gândeşte înainte de a vorbi, cuvintele pot dura o viaţă

Pornind de la „Ştii tu ce ai făcut!”,  show-urile lui  DiVello sunt pline de cazuri în care cuvinte dureroase sunt aruncate la nervi, în diferite discuţii. Este valabil şi în cazul în care postezi pe Twitter sau în alte medii sociale diverse mesaje sarcastice sau atunci când vorbeşti cu cea mai bună prietenă despre noaptea petrecută cu iubitul, scoţând la iveală fraze deranjante doar pentru a atrage mai multe like-uri sau cititori.

Cariera ta poate avea suişuri şi coborâşuri

Whitney Port şi Lauren au jucat mai multe roluri în fashion industry de-a lungul celor şase sezoane The Hills. Au experimentat mai multe cu trăiri intense, stres, anxietate. În mod normal este de preferat să îţi alegi un job, ceea ce ai studiat şi să te focusezi asupra lui. DiVello propune o altă abordare. Show-urile sale ne arată că putem să încercăm mai multe joburi şi să îl alegem pe cel care ni se potriveşte mai bine.

Secretele ies mai mereu la iveală

Multe relaţii sau aventuri au ieşit la iveală de-a lungul anilor. Multe dintre ele au fost făcute publice în cadrul show-urilor TV. Cel mai bine este să îţi asumi lucrurile din prima, fără a-ţi spăla lucrurile în public.

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton