Lavinia și Ispita Florin au dormit în Camera Liberă, la Insula Iubirii: "M-a atins, m-a mângâiat..."

 Raiciu Adriana
.

Lavinia și Ispita Florin Cerghit au dormit în Camera Liberă, la Insula Iubirii. După ce Rey a fost primul care a căzut în plasă, acum și Lavinia a decis să-și dea frâu liber sentimentelor. În ediția de seara trecută, concurenta a mers cu ispita Florin Cerghit în Camera Liberă și au dormit împreună. Iată ce au surprins camerele de supraveghere!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Lavinia și Ispita Florin Cerghit au dormit în Camera Liberă, la Insula Iubirii. Rey a căzut în ispită la Insula Iubirii, unde a avut parte de primul sărut, după ce a ieșit la întâlnire cu Eda, pe care chiar el a ales-o pentru date. Concurentul a fost extrem de deranjat de cele spuse iubita lui, Lavinia, și a decis să o dea uitării pe aceasta. Nici bine nu s-au despărțit, că Lavinia s-a sărutat și ea cu o ispită masculină. Ba chiar mai mult, a fost invititată să doarmă cu Florin, însă atunci a refuzat.

insula-iubirii-12insula-iubirii-12

Ei bine, în ediția de seara trecută, concurenta a acceptat propunerea și a mers alături de ispită în Camera Liberă. Iată ce au surprins camerele de supraveghere!

Citește și: Lavinia, prima reacție după sărutul dintre iubitul ei, Rey, și ispita Eda, la Insula Iubirii: „Limita mea e…'

Citește și: Rei a căzut în ispită la Insula Iubirii.Iubitul Laviniei s-a sărutat cu Eda

Citește și: Laurențiu Reghecampf, despre căsătoria cu Corina Caciuc:„Urmează. Important este să îmi termin divorțul

Citește și: Cum și-a cunoscut Magda Pălimariu soțul și cum a cucerit-o:„Am vorbit mult, ne-am dat seama că…/ EXCLUSIV

Lavinia și Ispita Florin Cerghit au dormit în Camera Liberă, la Insula Iubirii

Lavinia și ispita Florin Cerghit au dormit în Camera Liberă, la Insula Iubirii. Florin i-a mai propus Laviniei să treacă la următorul pas, dar concurenta spunea că nu este pregătită. Ei bine, în ediția de seara trecută, cei doi au decis să își dea frâu liber sentimentelor.

„Mă gândeam să mergem în Camera Liberă, dar mă gândeam că după o să vină iar toți cu camerele', spune Lavinia. „Nu vin cu camere acolo. Mergem acolo, măcar stăm întinși puțin', îi propune el.

„Faptul că am decis să dorm cu Florin atât de repede, a fost o decizie destul de dificlă pentru mine, dar simțeam că-mi doresc', spune ea.

„Am de gând să ajung cu Lavinia în această emisiune cât de departe simțim că putem ajunge. M-a atins, m-a mângâiat. E clar că și-a dorit', explică ispita Florin despre interacțiunea cu Lavinia din Camera Liberă.

Chiar dacă a decis facă acest pas alături de Florin, Lavinia recunoaște că nu a fost 100% sigură de această decizie.

Mi se pare mormal, dar am momente în care mă gândesc că poate nu e', spune Lavinia la testimonialele de la Insula Iubirii sezonul 6.

Cum a reacționat Rey după sărutul dintre Lavinia și Florin

Rey a văzut și el imaginile cu Lavinia și Florin, în timp ce se sărută, și a decis să vorbească deschis despre asta. Concurentul de la Insula Iubirii a spus că nu-l mai interesează relația pe care a avut-o cu aceasta și își dorește doar să fie fericită.

‘Deciziile pe care le-am luat, mi le-am asumat. Sper să învețe din acest test. Sper să învețe și el multe de la ea. Nu știu ce relație au ei doi, nici nu mă interesează, nu mă va interesa. Să fie fericiți, eu sunt fericit’, a spus Rey la vederea imaginilor.

sursă foto- Captură de ecran, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton