Laurette a avut arsuri grave pe abdomen, în încercarea de a scăpa de vergeturi. Ce i-a transmis lui Buhnici: „Nu e simplu să...”

 Dumitrache Laura
.

Laurette a formulat un mesaj special pentru George Buhnici, după ce ea a avut arsuri grave pe abdomen în încercarea de a-și îndepărta vergeturile. Laurette a reacționat și ea la declarațiile controversate făcute de George Buhnici, în urmă cu câteva zile. Jurnalistul a creat un adevărat haos în mediul online, după ce a declarat că femeile care au vergeturi și celulită trebuie să meargă la sală.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Laurette a formulat un mesaj special pentru George Buhnici, după ce ea a avut arsuri grave pe abdomen în încercarea de a-și îndepărta vergeturile.. Declarațiile făcute de vloggerul George Buhnici în care își compară soția cu o minoră și critică solueta femeilor aflate pe litoral au stârnit un val de critici în mediul online. În urma scandalului iscat, Laurette Atindehou a reacționat la cele spuse de jurnalist.

LauretteLaurette

În urma declarațiilor făcute de Buhnici, numeroase vedete au reacționat dur la adresa jurnalistului. Majoritatea nu se așteptau ca George Buhnici să aibă asemenea păreri despre femei.

Citește și: Laurette a fost cerută în căsătorie de fotbalistul Magaye Gueye:”Iubesc și mă simt iubită”

Citește și: Adevărul despre relația dintre Laurette și iubitul ei, fotbalistul Magaye Gueye:”Toată lumea se ceartă și se împacă”

Citește și: Ce cadou a primit Vlăduța Lupău de la soțul ei, cu puțin timp înainte de a-l face tătic.Poza care a primit 50 de mii de like-uri

Citește și: Simina Loica și-a pus implanturi mamare. Ce intervenție vrea să mai facă:„Îmi doresc să trec și la …'

Laurette, mesaj pentru George Buhnici, după ce a avut arsuri grave pe abdomen în încercarea de a-și îndepărta vergeturile

Laurette a reacționat și ea la declarațiile controversate făcute de George Buhnici. Deși a mărturisit că nu e interesată de acest subiect care a produs un val de critici în mediul online, ea a vorbit despre vergeturi. Vedeta susține că atunci când o femeie naște, apar vergeturile și nu este deloc simplu să lupti împotriva lor.

„Atunci când, prin natura firii, dai naștere unui copil, apar vergeturile. Celor mai multe dintre noi li se întâmplă asta. Nu e simplu să lupți contra lor. Desigur, există și excepții, fiindcă și pielea noastră e diferită, dar ceea ce se impune e întotdeauna viața! Și în viață mai ai parte și de vergeturi', a spus Laurette pentru impact.ro.

Laurette, experiență traumatizantă din cauza vergeturilor

Acum mulți ani, la aproximativ un an după ce a adus-o pe lume pe fiica ei, Laurette a trecut printr-o experiență traumatizantă. Vedeta a mers la o clinică estetică pentru atenuarea vergeturilor de pe abdomen. Însă, din nefericire, lucrurile nu au stat deloc bine. Aparatul folosit i-a cauzat niște arsuri îngrozitoare pe burtă, încât medicii respectivi s-au văzut nevoiți să cheme salvarea. La acea vreme, Laurette a ajuns de urgență la spital.

Conform informațiilor apărute atunci în presă, Laurette a suferit arsuri de gradul I pe abdomen și a avut nevoie de îngrijiri medicale. În GALERIA FOTO, puteți vedea cum arăta pielea ei la vremea respectivă.

Laurette și-a cumpărat o nouă mașină

Laurette Attindehou s-a întors la mașina preferată. Vedeta și-a cumpărat o nouă mașina marca Range Rover. În luna martie, Laurette a fost implicată într-un accident de mașină, iar autoturismul ei a fost lovit foarte tare de o altă mașină. Pentru că nu a mai putut să își mai repare mașina, Laurette și-a cumpărat un alt autoturism, dar aceeași marcă. Vedeta a spus că actuala sa mașină a fost adusă de un dealer din Timișoara și că este mult mai bună față de cea veche. Modelul pe care îl conduce acum are o valoare de piață de circa 100.000 de euro.

„Am fost cu ea până în Grecia, așa că a fost încântare. A condus mai mult iubitul meu, iar eu am petrecut mai mult timp cu fiica mea, Selena. Dar, au existat momente în care l-am mai schimbat și eu.', a spus Laurette pentru sursa citată.

Ion Țiriac i-a făcut cadou o mașină lui Laurette

Din 2015, Laurette a condus doar acest tip de mașină. În primăvara anului 2016, vedeta s-a confruntat cu o situație dificilă. Mulatrei i-a fost furată mașina din centrul Bucureștiului, fiind descoperită după câteva luni în Bulgaria.

În 2019, Ion Țiriac i-a făcut cadou un alt Range Rover, iar mașina a apărut în videoclipul piesei „Big Girl',care a fost lansat în urmă cu trei ani.

Vezi şi primul ajutor în caz de arsuri – la ce să fii atent!

Sursa foto: Facebook, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton