Laurette a povestit tot ce s-a întâmplat în noaptea în care a fost bătută: „Mă omora acolo”

 Lupescu Anca
.

Laurette a povestit tot ce s-a întâmplat în noaptea în care a fost bătută de un bărbat, într-o cameră de hotel din centrul Capitalei. Vedeta a povestit prin ce calvar a trecut și a declarat că dacă Poliția n-ar fi intervenit la timp, ar fi fost omorâtă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Se pare că vedeta s-ar fi întâlnit cu un bărbat în camera unui hotel din Capitală, iar acolo ar fi izbucnit un scandal monstru între cei doi. Laurette ar fi fost lovită de persoana respectivă.

Totodată, vedeta a declarat că va depune plângere, asta după ce inițial a spus că nu o va face. Ea a mai spus că este recunoscătoare că a scăpat cu viață și că totul a fost o capcană.

Laurette, după bătaia încasată: „Dacă Poliția întârzia, mă omora acolo'

Laurette s-a dus azi și la INML pentru a avea un certificat medico-legal, pe care să-l folosească la dosar. 'A avut loc o agresiune fizică, eu pot să spun că îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viață și că astăzi sunt printre voi. Totul a pornit din senin, pot să vă spun doar că am fost trasă într-o capcană. Cineva dorește să îmi construiască o altă imagine decât cea în care sunt eu. Nu este prima dată când încearcă și se pare că i-a reușit. O să merg pe cale legală de data aceasta', a declarat Laurette la ieșirea de la IML.

laurette-batuta-hotel-960×640-2laurette-batuta-hotel-960×640-2

'Dacă poliția întârzia două minute, mă omora acolo, atât pot să vă zic. Eu am o bănuială cine dorește să îmi facă răul, dar de data asta voi merge pe cale legală. Din luna ianuarie primesc sute de mesaje, tot ce pot să spun este că mi s-a întins o capcană. Am luptat cu el ca să pot să scap de acolo. S-a spart ușa pentru a intra, am mai multe lovituri pe corp', a precizat vedeta.

Laurette nu a povestit însă de la ce a pornit cearta dintre ea și bărbatul care a agresat-o. Avocatul vedetei a spus că cei doi s-au mai întâlnit și cu o seară înainte, într-un loc public.

Acel conflict a pornit în mod spontan. Am citit că ea i-ar fi solicitat o sumă de bani, nu este adevărat! Ei vorbeau prin mesaje de mai multe luni, se întâlniseră și cu o seară înainte, într-un loc public. Sunt persoane care se cunoșteau anterior acestei întâlniri. În niciun caz nu a existat un schimb de servicii între ei.’,  a declarat avocatul Vlad Hosu.

Laurette, bătută în centrul Capitalei

Laurette încă se află în stare de șoc după ce a fost bătută, iar agresiunea nu a fost de o violență minoră. Vedeta încearcă să se refacă, fiind speriată de tot ce i s-a întâmplat.

Citește și: Laurette a trecut prin momente cumplite, după divorț.A dormit în mașină, cu fiica ei

Citește și: Laurette și iubitul fotbalist s-au despărțit înainte de nuntă:'Încă nu sunt luată, sunt liberă!'

Citește și: Alexandra Stan de la Survivor, atac la Andreea Antonescu.Declarații neașteptate după ce a părăsit competiția

După ce au mers la poliție, Laurette și avocatul ei, Vlad Hosu, au mers la INML pentru a intra în posesia unui certificat medico-legal, potrivit spynews.ro.

De asemenea, avocatul lui Laurette a afirmat că mai mulți martori au auzit țipete în hotel și ei au avertizat poliția.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton