Laurette a luat o decizie radicală după umilințele la care a fost supusă fiica sa. Cum i s-a schimbat viața micuței

 Cica Cristina
.

Laurette a luat o decizie radicală, dupa clipele de coșmar prin care a trecut după ce a aflat ca fiica sa a fost umilită la școală. Viața fetiței sale s-a schimbat complet acum.

Fiica-Laurette-2Fiica-Laurette-2

Serena, fiica lui Laurette in vârstă de 8 ani, a fost umilită la școală. Un coleg a jignit-o și a împins-o, iar în cădere micuța și-a spart dintele din față. Incidentul s-a petrecut in noiembrie, anul trecut.

După acest episod dureros atât pentru copilă, cât si pentru mamă, Laurette a luat decizia să se mute intr-o alta zonă și să își mute fetița la altă școală. Schimbarea a fost binevenită, căci acum cele două și-au găsit liniștea.

Laurette a cumpărat o vilă în Pipera, iar Serena este în acest moment la o școală privată, unde s-a integrat și se simte foarte bine în compania colegilor.

Vedeta a mai ținut să precizeze că, în urma episodului traumtizant în care a fost implicată fetița sa, în instituţia de învăţământ au venit psihologi care au avut grijă sa le explice elevilor despre situaţii similare.

„Serena e bine acum. Învață la o școală de care sunt foarte mulțumită. Fosta ei învățătoare m-a sunat cât timp Serena a fost în școală, apoi nu a mai dat nici un semn. Am înțeles că după pățania noastră au fost niște psihologi în școală care le-au vorbit copiilor despre bullying”, a declarat Laurette pentru Click!.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton