Laurette a fost cerută în căsătorie de fotbalistul Magaye Gueye: "Iubesc și mă simt iubită"

 Dumitrache Laura
.

Laurette nu se mai ascunde și a dezvăluit că se simte o femeie împlinită. Vedeta a mărturisit că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Magaye Gueye. Fosta asistentă a decis să meargă câteva zile la Paris, acolo unde a stat la tânărul fotbalist. Conform spuselor vedetei, relația celor doi este foarte serioasă și vor să treacă la un alt nivel.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Laurette Atindehou trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Fosta asistentă tv formează un cuplu de mai bine de doi ani cu fotbalistul Magaye Gueye, iar recent a fost cerută în căsătorie. Vedeta i-a cunoscut familia, iar relația lor merge cât se poate de bine.

Laurette si partrnerul eiLaurette si partrnerul ei

Laurette a fost căsătorită un an și jumătate cu tatăl fiicei sale, după care au divorțat și au mers pe drumuri separate. Recent, Laurette a mers în vacanță la Paris, în casa iubitului ei. Fosta asistentă tv este fericită alături de iubitul ei, iar în următoarele zile plănuiește o vacanță alături de fiica sa.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Laurette și iubitul ei, fotbalistul Magaye Gueye:”Toată lumea se ceartă și se împacă”

Citește și: Laurette s-a împăcat cu tatăl fetiței ei:'Nu ne va despărți nimeni și nimic niciodată'

Citește și: Tânără de 17 ani, salvată în ultimul moment după ce a fost mușcată de rechin:„Am început să-l lovesc în față, apoi…'

Citește și: Anda Adam, evacuată din casa din Bragadiru:”A fost obligată și la plata cheltuielilor”

Laurette a fost cerută în căsătorie de fotbalistul Magaye Gueye

După ce a divorțat de tatăl fiicei ei, Laurette și-a găsit fericirea în brațele fotbalistului Magaye Gueye. Vedeta este împreună cu iubitul ei de mai bine de doi ani, având o relație foarte frumoasă. Mai mult, mulatra a fost cerută în căsătorie de celebrul fotbalist. Chiar a dat marea veste, dar a mărturisit că nu este decisă să facă nunta, cel puțin, nu acum. Recent, Laurette a fost la Paris, unde a locuit în casa lui Magaye. De asemenea, mulatra i-a cunoscut familia iubitului ei și se pare că relația lor trece la un alt nivel.

. Am stat în casa lui. Nu am făcut ceva deosebit. Ne înțelegem foarte bine. Suntem împreună de mai bine de doi ani. I-am cunoscut familia. Am primit și inelul, dar încă nu pot spune dacă m-aș mai vedea mireasă. Mai important e că iubesc și mă simt iubită', a declarat Laurette pentru impact.ro.

Cum s-au cunoscut Laurette și Magaye

Laurette l-a cunoscut pe senegalezul Magaye Gueye la finalul anului 2020, la Paris. Cei doi au fost invitați la o petrecere și au descoperit că au prieteni comuni. Astfel, încet, încet, Laurette și Magaye s-au apropiat, s-au despărțit pentru o scurtă perioadă, iar acum formează un cuplu minunat.

Cei doi au realizat că nu pot sta unul fără celalălat. În prezent, Magaye locuiește la Paris și este fotbalist la clubul Super League Grecia 2 Anagennisi Karditsa.

Cum se înțelege Magaye cu fiica lui Laurette

Chiar dacă fotbalistul a părăsit România după ce a fost prins dopat, Laurette și Magaye și-au continuat relația. În urmă cu ceva timp, mulatra povestea că Magaye a cunoscut-o pe fiica ei și că cei doi se înțeleg foarte bine. Mai mult, fostul fotbalist de la Dinamo este foarte atent cu fiia vedetei.

„Despre mine pot să spun câteva lucruri clare. Sunt fericită și îndrăgostită și, acum, mă bucur de viață la maximum. Lucrurile sunt cât se poate de bune între mine și iubitul meu, ne înțelegem perfect și ne bucurăm de fiecare moment petrecut împreună', a spus Laurette, conform Fanatik.

Sursa foto: Facrbook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton